Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba,
Bu sene liseye geçtim ve izban masrafları var. Bizimde fazla durumumuz yok. Hesap satarak para kazanabileceğimi düşünüyorum. Sitesi olup dm basacak adam arayan varsa yazabilir mi? Ayrıca para kazanabileceğim başka bir yöntem varsa yazabilir misiniz?

Rating - 0%
Kanka ** ile para kazanabilirsin ama çok riskli yöntem sakın yapma derim elini yüzüne bulaştırırsın hesap çalmak istiyosanda bende bu işleri yapıyorum yani para var bu işlerde kendi sitemi kurarım sc mi atarım ssl imi çakarım numaramı basarım geçerim işim biter sonrada gider facebookda satarım çaldığım hesapları ben bu işleri ypaıyorum istersen yanımda olabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 0%
Kanka cc ile para kazanabilirsin ama çok riskli yöntem sakın yapma derim elini yüzüne bulaştırırsın hesap çalmak istiyosanda bende bu işleri yapıyorum yani para var bu işlerde kendi sitemi kurarım sc mi atarım ssl imi çakarım numaramı basarım geçerim işim biter sonrada gider facebookda satarım çaldığım hesapları ben bu işleri ypaıyorum istersen yanımda olabilirsin
ilgin için teşekkür ederim. Özelden sana ulaşabileceğim sosyal medya hesabinı ya da numaranı atar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,462Konular
3,268,386Mesajlar
315,207Kullanıcılar
yunusjraSon Üye
Üst Alt