3 tane orospu ev-la-dı var piyasada
3 lamer akose vatanhackeri kriptox adındaki lamerler spyda hesap açıp sizi işletmiş yavşaklar
Onların ben amınakoyum
Tolan abi şu şerefsizi banlasana o veledin numarasını p***o sitelerinde paylaşayımda görsün o.çocu akose
Ulan bana niye sövüyorsun ben bıraktım brutcu hacker kilicarslanla uğraşmayı , admin kimse ip den lokasyonlara baksın . Sağa sola iftira niye atıyonuz .Yakında konu olarak da o karaktersizler hakkında konu açıcam tüm bilgileri paylaşıcam.
İndex olarak numarayı basıcam siteye orospu diye swlere dağıtıcam
Anasının am*na bazuka attığımın ço-cuğu akose
Bak hemen damladı it
Beyler sabahtan beri sizi işleten yavşak bu işte
Hacknewsten gördüm işim gücüm yok fake hesap açıp milleti mi oynatıcam . Sende alaydansındır kesin anca kahpece iftira atmaya , kumpas kurmaya çalışırsınız . Meyve Pıçağı sizi iyi eğitmişBak hemen damladı it
Beyler sabahtan beri sizi işleten yavşak bu işte
Nvcnmbkvkvkglhlh
Götüne döner bıçağı girsin yrrmHacknewsten gördüm işim gücüm yok fake hesap açıp milleti mi oynatıcam . Sende alaydansındır kesin anca kahpece iftira atmaya , kumpas kurmaya çalışırsınız . Meyve Pıçağı sizi iyi eğitmiş![]()
2015'te bana da bulaşmıştı da tüm kılıflarını ifşa edince bir daha yanıma gelememişti
işimiz gücümüz yok sizlemi uğraşıcaz ?
Ulan biz yapmadık kahpe herif . Admin baksın ip lerden , lokasyonlara .Sen işsizsin amk malı dnjcskdk
Kodumun lamerleri sizi.
Ne kadar tuhaf ki ben bunları akose paylaştı deyince çat akose çıkıp mesaj atıyor. VatanHemçkırı yaptı diyorum köşeden bi lamer çıkıyor.
Bu kadar milleti niye yediniz lan.
Forumdaki adamları niye kandırdınız ?
Şimdi hesap verin.!
Orospu ç-o-çu ip değişmekten kolay ne var amk ?Ulan biz yaptık kahpe herif . Admin baksın ip lerden , lokasyonlara .
Fazla lak lak ediyosun az sus da isimizi yapalimUlan biz yapmadık kahpe herif . Admin baksın ip lerden , lokasyonlara .
Küfür etmekten başka ne biliyorsun , aciz insanlardansın . Beni tanıyan böyle bi kahpelik yapmayacağımı bilir .Orospu ç-o-çu ip değişmekten kolay ne var amk ?
kardeşim ip adreslerden bakın biz değiliz Allah Allah malmısın amq hemçkırları.Sen işsizsin amk malı dnjcskdk
Kodumun lamerleri sizi.
Ne kadar tuhaf ki ben bunları akose paylaştı deyince çat akose çıkıp mesaj atıyor. VatanHemçkırı yaptı diyorum köşeden bi lamer çıkıyor.
Bu kadar milleti niye yediniz lan.
Forumdaki adamları niye kandırdınız ?
Şimdi hesap verin.!
Ninemin de bıyığı olsa dedem olurdu aq xjdndjmemdnekkardeşim ip adreslerden bakın biz değiliz Allah Allah malmısın amq hemçkırları.
nasılsın NinjaCR3 brute işleri nasıl ?
Hacklediğin websitelerine girdikseni özelden ne güzel kekledim ama dimi .D taşşak geçiyodum özelden neyse sizinle uğraşmaya deymez
biz o hesabı açmadık Kılıç ( Lameri ) ile özelden sövüştük onunda haberi yok...
Biri bizler adına hesap açıp bizi suçluyor dikkat !!!
wqwqwqwqwqwqNinemin de bıyığı olsa dedem olurdu aq xjdndjmemdnek

Sikecem seni oruspu çocuğu sen bir gelsene twitter'e...Ninemin de bıyığı olsa dedem olurdu aq xjdndjmemdnek
kardeşim ip adreslerden bakın biz değiliz Allah Allah malmısın amq hemçkırları.
nasılsın
biz o hesabı açmadık Kılıç ( Lameri ) ile özelden sövüştük onunda haberi yok...
Biri bizler adına hesap açıp bizi suçluyor dikkat !!!
Anana tır çarpsın bi sus amk sokucam twitterineSikecem seni oruspu **Küfürbaz** sen bir gelsene twitter'e...