Aranıza yeni katıldım önceden ayyıldız tim deydim site hack üzerine birçok site deface ettim sonra Mehmet ishak telli noyan paşa ile tanıştım hergün site hackleyip index...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranıza yeni katıldım önceden ayyıldız tim deydim site hack üzerine birçok site deface ettim sonra Mehmet ishak telli noyan paşa ile tanıştım hergün site hackleyip index basıyordum ve kendi hacklediklerime onların namlarını yazmak zoruma gidiyordu ve yaprıkları bazı işler var hakikaten korkuyorum ayrılmak istedim telli arayıp ağzı alınmayacak küfürler hakaretler ve tehditlerde bulundu. İşin kötü tarafı ailem bilse iş kötü olucağından polisede gidemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Aralarınada dönmek istemiyorum onlara köle olmakta istemiyorum. Lütfen yardım edin .

Selamlar hoşgeldin kaç yaşındasın ?

Aşağıdaki siteye şikayetini ve başına gelenleri detaylıca anlat ve oluştur. Devlet babadan çekinme , bu itlerin cezasını verir merak etme.
https://www.cimer.gov.tr/

Muhtemelen telefon numaran tc numaran adres bilin vs herşeyini bu kişilere verdin ve bu şizofreni ishakın tehditleri yüzünden tedirgin oluyorsun. Öncelikle şunu iyi bilmelisin, AYT 'nin mit,asker,polis,devlet ile hiçbir bağlantısı yok yani çekineceğin hiçbir durum yok. Birdaha küfür ederse ses kaydını açık bırak ve internette yayınla çee

Ailemle tehdit ediyorlar ve telli küfür edince bende ona küfür ettiğimden dolayı savcılığa vereceğini söyledi hem haksızlık yapıp hemde haklı gibi davranmasına karşılık hiçbirşey yapamıyorum danışacak kimsem yok

Ailemle tehdit ediyorlar ve telli küfür edince bende ona küfür ettiğimden dolayı savcılığa vereceğini söyledi hem haksızlık yapıp hemde haklı gibi davranmasına karşılık hiçbirşey yapamıyorum danışacak kimsem yok
ayt işte ne çekinecen onların ta ..... :D
hiç bir şey yapamazlar şikayet et çözülür

Bise olmaz 'la sıktıri çek korkma baban annen zaten en fazla kızar sıkıntı olmaz 4 çapulcuya muhtaçmış gibi ortalarda gezinmeyin delikanli gibi siktiri cek engelle logout tamamdır

Aşağıdaki siteye şikayetini ve başına gelenleri detaylıca anlat ve oluştur. Devlet babadan çekinme , bu itlerin cezasını verir merak etme.

Muhtemelen telefon numaran tc numaran adres bilin vs herşeyini bu kişilere verdin ve bu şizofreni ishakın tehditleri yüzünden tedirgin oluyorsun. Öncelikle şunu iyi bilmelisin, AYT 'nin mit,asker,polis,devlet ile hiçbir bağlantısı yok yani çekineceğin hiçbir durum yok. Birdaha küfür ederse ses kaydını açık bırak ve internette yayınla çee

20 yaşımdayım evet malesef herşwyim onlarda yayınlamaklada tehdit etti fakat vatsaptan arama ile olduğu için asıl tehditler kayıt edilemedi

ayt'ye uğramak lazım mec reis :D

'la bana bak kilic iyi dinle bak o adamların hiç bir devlet kurunu ile alakası yok 4 tane şarlatan sıktır git de engelle bi bok yapamazlar güçleri yetmez olmadı skype adresimi ver o ishak midir islakmidir yaş mi kurumu ben ona bi yanasirim

bak moruk herşeyi unut ilk önce hekliceğin sitenin adminine bayan nikiyle gidiceksin buluşma için adres alıp evine gidip a.ına koyacaksın moruk ya sitesini s.keyim moruk direk kapısına gideceksin battal gazinin torunu vankö gibi akovvak yapacaksın ver lan bilgisayarı diceksin bilgisayarı camdan atçaksın moruk ya al sana hack moruk ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,818Konular
3,271,647Mesajlar
316,279Kullanıcılar
Üst Alt