Selamun aleykum bu site hacklemek ve sunucu bypass etmek ilgimi cekti .Bende bunlari ogrenmek istiyorum.bilenlere sordum git arastir bul dediler. Biz oyle ogrendik dediler. Iste bende ogrenmek istiyorum nerden baslamaliyim
Selamun aleykum bu site hacklemek ve sunucu bypass etmek ilgimi cekti .Bende bunlari ogrenmek istiyorum.bilenlere sordum git arastir bul dediler. Biz oyle ogrendik dediler...
1 yilda ne konuda geliştirdin.hortlatmak gibi olmasın ama 1 yıl oldu duygulandım![]()
henüz daha icraat yapamadım. Telefondan bir yere kadar anca okuyorum konuları1 yilda ne konuda geliştirdin.
bence ingilicce ögren dostum yaninada arapça ögrenhenüz daha icraat yapamadım. Telefondan bir yere kadar anca okuyorum konuları
arapça Q:EQWE: uraşma bitane arap karı bul evlen suriyeli sana arap forumlarından method arasın mk çeviriyle uraşmak zor oluyor :dbence ingilicce ögren dostum yaninada arapça ögren![]()
Daha okuyoruz ilerde sayısala yönelmeyi düşünüyorum. İngilizceyi takmıyorum çeviriyle gidiyoruz.. Arapça yaramaz banabence ingilicce ögren dostum yaninada arapça ögren![]()
Orasını geçte Devlet yardım yapıyor.arapça Q:EQWE: uraşma bitane arap karı bul evlen suriyeli sana arap forumlarından method arasın mk çeviriyle uraşmak zor oluyor :d