selamun aleykum nasil baslamaliyim

Selamun aleykum bu site hacklemek ve sunucu bypass etmek ilgimi cekti .Bende bunlari ogrenmek istiyorum.bilenlere sordum git arastir bul dediler. Biz oyle ogrendik dediler...

Selamun aleykum bu site hacklemek ve sunucu bypass etmek ilgimi cekti .Bende bunlari ogrenmek istiyorum.bilenlere sordum git arastir bul dediler. Biz oyle ogrendik dediler. Iste bende ogrenmek istiyorum nerden baslamaliyim

Aleyküm selam hoşgeldin forumdaki konuları inceleyerek bilgi sahibi olabilirsin.

1- İlk seni gaza getircek bi müzik ayarla :d bu hack yaparken daha çok aksiyon yaratır

2-açık paylaşan sitere bak Ordaki açıkları Öğren nasıl hackliyebilirim bu acıga nasıl shell atarım felan

3-bypass videolarını izle Spydaki Bilen arkadaslardan kullandıkları shel program ffelan lazım olan varsa istersin

4- bilgili spy üyelere soru sor Sana bazen direk açıklar bazen bunu böyle yap der git bak nasıç yapıldıgına öğrenirsin

Aleyküm selam hoşgeldin üstteki arkadaşlarinda dediği gibi bu emek ister iyi formlar

Hedefini belirle,
Araştır , bilmediklerini öğrenmeye çalış video izle, konu ara ,öğrendiklerini uygulamayı unutma yoksa fazla ilerleyemezsin

Siteye kayıt olduğumdan beri halendaha öğrenme aşamasındayım tek akıl vereceğim nokta okuyup geçme uygula herşeyi daha iyi anlıyorsun

bence ingilicce ögren dostum yaninada arapça ögren :D
Daha okuyoruz ilerde sayısala yönelmeyi düşünüyorum. İngilizceyi takmıyorum çeviriyle gidiyoruz.. Arapça yaramaz bana
arapça Q:EQWE: uraşma bitane arap karı bul evlen suriyeli sana arap forumlarından method arasın mk çeviriyle uraşmak zor oluyor :d
Orasını geçte Devlet yardım yapıyor. :D Sağlam para var , Evlenip Boşanmak Lazım :D

131,658Konular
3,270,140Mesajlar
315,706Kullanıcılar
asteriks25Son Üye
Üst Alt