selamün aleyküm

Oncelikle selamun Aleykum Ben YasamZed Yeniler tanır Eskiler tanımaz, belki bazı boş insanlar hakkımda yalan haber yapıyor yok pkk'lı yok faşist' vb nedeni ise arada...

Oncelikle selamun Aleykum Ben YasamZed Yeniler tanır Eskiler tanımaz, belki bazı boş insanlar hakkımda yalan haber yapıyor yok pkk'lı yok faşist' vb nedeni ise arada sunuculardan tr' siteleri düşüyor normaldir
sizdede aynı geliyodur kısmen ben yalan haber yapanlara sırp piclik olsun diye onları Çıldırtmak icin farklı indexler'atıyorm bu acıklayıcı olmustur umarım size :)

Bu Grupta Yapacaklarimdan Bahsedersem 10 larca Site basan Biri Degilimdir : Hedef Severim :D Onemli Sitelere Basarim :)
Hayirlisi. beni arasınza alırsanız sevinirim kabul etmezsenizde Canınız sağ olsun

Hoşgeldin gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorsan umursama kimseyi. Ayrıca deface ile gitmez bu işler kendini geliştirmeye ve sunucu tabanlı açıklara yönelmeye bak

Oncelikle selamun Aleykum Ben YasamZed Yeniler tanır Eskiler tanımaz, belki bazı boş insanlar hakkımda yalan haber yapıyor yok pkk'lı yok faşist' vb nedeni ise arada sunuculardan tr' siteleri düşüyor normaldir
sizdede aynı geliyodur kısmen ben yalan haber yapanlara sırp piclik olsun diye onları Çıldırtmak icin farklı indexler'atıyorm bu acıklayıcı olmustur umarım size :)

Bu Grupta Yapacaklarimdan Bahsedersem 10 larca Site basan Biri Degilimdir : Hedef Severim :D Onemli Sitelere Basarim :)
Hayirlisi. beni arasınza alırsanız sevinirim kabul etmezsenizde Canınız sağ olsun
Hoş geldin açtığım suba basmissin hll sana

Bir hacker olarak site ayırımı yapmaksızın tabiki basacaksın ! acırsan ve basmazsan ozaman o siteler acıycak başka birini bulurlar bu yüzden acımadan hacklemen çok önemlidir, neyse ne saçmalıyorum yine, kalıcıysan hoşgeldin.

885085.png

131,660Konular
3,270,166Mesajlar
315,714Kullanıcılar
GhhhhhSon Üye
Üst Alt