Selamün Aleyküm Arkadaşlar Bilgiö Var Ama Yeterli Bulmuyorum Bilgilerim Şunlar: Güvenlik Açıkları Hack Programları Shell (Orta Derece) Exploit (Nerdeyse Hiç) Bana Eğtim...
Tam Rütbeyi Geçtim Eğtim
kimseden eğitim alma ne istiyorsan forumda tarat öğren.Tam Rütbeyi Geçtim Eğtim
Bilgim Var Zaten Yeterli Değil Kitaplar Falan Aldım Ama Mesala Lamer haberde millet havk Sitelerini Havkliyor Bunu Nasıl Yapıyor Yol Gösteren Olsa Güzel Olucakkimseden eğitim alma ne istiyorsan forumda tarat öğren.
@SpawN Lamer Haber Kurucusu Bu Ulaş Ondan bilgi al.Bilgim Var Zaten Yeterli Değil Kitaplar Falan Aldım Ama Mesala Lamer haberde millet havk Sitelerini Havkliyor Bunu Nasıl Yapıyor Yol Gösteren Olsa Güzel Olucak

hayır Ayt Den Gelmedin Hiç Hayatımda Oraya Özenmedim Lamer Dolu OrasıAytden mi geldin kardeş hoşgeldin
Kalıcı olman dileğiyle
Destan yazmissin mübarek şaka bir yana gerçekten çok doğru yazmissinHoşgeldin kalıcı olman dileği ile iyi forumlar dilrim.
Sana kimse eğitim vermez bence onu söyleyeyim bilginin sınırı yoktur ingilizcen varsa sabahtan akşama kadar döküman oku videolar izle türklerin çektiği videolardan pek hayır gelmiyor gelenleri var ancak çoğu fıs koskoca youtubede burpsuite ile shell up videosunu çeken türk bulamıyorsun.Hack yöntemleri senin bilgine bağlı sen öyle brute bırakıp zone kasayım havasındaysan hiç girme o işlere ama hedef seçiyorsan seç hedefini tara açıklarını araştır güncel scriptlerdeki açıkları elbet birşey bulunur zaten açık olmasa saniyede bir update atmazlar çoğu scripte hedefi taradın açık bulamadın sm dene sosyal mühendislik en sağlamıdır heklersin lamer derlerde takma siktr et amacına ulaşıyorsun sonuçta.Rütbeye gelince öğrenmekle kalma eğer öğrendiğin içerik forumda bulunmuyorsa forumda paylaşki herkes faydalansın eğer paylaşım yaparsan sana rütbeyi flan verirler merak etme.
Tekrardan iyi forumlar
Kardeşim şuana kadar öğrendiğim seyleri bana hic kimse öğretmedi herşeyi kendim yaptım ama yol gosteren birisiyle yapsın şuana kadar ne yapdiysamPireye sorsan sivrisinekleri Haclemek için top olmaya bile razıymış şimdiki veletler ne anlıyorsa iki haber okusa sanıyorki kendiside hemen hackmen olucak sizden ancak siktirmen olur okumakla eğitimle olucak şey değil bu işler bu zeka işidir sonuda yok ilkide yok