Selamün aleyküm

Selamün aleyküm buraya @Lamb Kuzum Burdaymiş O Dedi Spyhackerz.com Gel Kayıt oL diYe Bende Kiramadim Bu arada birşey belirtmek isterim maalesef @Ewo-Turk kardeşim ve Asakir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamün aleyküm buraya @Lamb Kuzum Burdaymiş O Dedi Spyhackerz.com Gel Kayıt oL diYe Bende Kiramadim

Bu arada birşey belirtmek isterim maalesef @Ewo-Turk kardeşim ve Asakir birbiri ile kawga etdi sonradan baktik @BoneLess ve @Lamb da asakir ile kawga etmeye başladı Allah rızası için kawga etmeyin yaw siz aynı ecdadin torunlarındansiniz (ASAKİRİ FELAN KORUMUYORUM ZATEN SEWMEM ASAKİRİ FAKAT YİNEDE BENDEN 2 YAŞ BUYUK OLDUGU İÇİN SAYGİ GOSTERMEK ZORUNDAYİM)

Kardeşim boş yere kawga ediyorsunuz köpekler gibi didişiyorsunuz bakın yAbanci defacerler birbirlerine birşey diyor mu adamlar kendi milletimdekilere ifşa deil adam sewe sewe CC weriyor siz 1 cc için türk Hack aleminin anasını sikiyorsunuz Allah için bakın! şu orospu gawurlar doları yükseltiyor Türkiyemizin durumu maalesef çok Kötü :( bari şu dolar olayları düzenlene kadar kawga etmeyin şu WATANİNİZİ SEWİYORSANİZ Türkiye ekonomisi düzenlene kadar Saadece Yabancılara saldırı yapın birbirinizle didişrek onları guçlendirmeyiN . UmariM OkursunuZ..

Kim olduğumu salla önemli olan nasıl bir insan olduğum sen yazıları oku yeter .d
1.gün RexoR iken bana durduk yere sövdün.
2.günTeaMMasTeR oldun ekip açıcam gelirmisin yazdın
3.gün TRACKİNG oldun abi bana hek öğret yazdin.
4.gün whiskey oldun kendime abi arıyorum dedin.
5.gün gelmiş ben DewiR seni tanıyorum kardeşimsin diyosun.

ben elimi kolumu çektim, her ne kadar sorunum olsada kendi capimdayim hobi olarak yapıyorum boneless lamb vs. uğraşıyor onlarada diyorum zaten uğrasmayin şu döl israfıyla bırakın diye.
Tr site konusuna gelince spy da tr yasak değil diye biliyorum parası olan internet hizmetleri vs hosting sitelerinden sunucu alıp hosting işine kalkışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,683Konular
3,270,320Mesajlar
315,753Kullanıcılar
zxiyusSon Üye
Üst Alt