aranızda bulunmaktan çok mutluyum şimdilik sadece ddos atmayı bilsemde ileride bu aile sayesinde dahada geliştirebileceğimi düşünüyorum money money money saygılar...
As hoşgeldin kardesimaranızda bulunmaktan çok mutluyum şimdilik sadece ddos atmayı bilsemde ileride bu aile sayesinde dahada geliştirebileceğimi düşünüyorum money money money saygılar...
.d adam daha yeni soğutma aqaleyküm selam dodisi acilen bırakmalısın.
bırakcam bırakcamda bi yerden başlanmalı diye düşünmüştümaleyküm selam dodisi acilen bırakmalısın.
lise son sınıf öğrencisiyim ve yazılım okumayı düşünüyorum ama bunun için gösterdiğim hiç bir çaba yok yani üniversiteye gitmeden ufakta olsa kendi çapımda bir şeyler yapmayı hedefliyorum henüz bir saldırı veya savunma üstüne bir şey geliştiremedim ama bu sitedeki araştırmalarım devam ediyor umarım bende buradan hacker unvanıyla çıkarım...kendi emeğinle elde ettiğin bi saldırı gücü varsa tebrikler. parayla stresser tarzı bişey aldıysan arkadaşların dediği kulağa mantıklı geliyor dodisi acilen bırakmalısın
senden ricam gereksiz atışmalara girme senden daha iyi olduğunu iddia edenlerin öyle olmasalar bile üstünlüğünü kabul et(buralarda herkes kendini ilah sanabiliyor) mevzuları uzaktan izle gereksiz olduklarına şahit ol ve site üzerinde gözüken yok amerikayı hackledim yok madridi hackledim tarzı konuların etkisine kapılıp basit siteleri indexlemeyi işi bilmek zannedip zamanını sadece site indexleyerek harcama. merak ettiğin şeyleri konu açmadan önce onla alakalı açılmış konu varmı diye bi yokla sağı solu (sadece burayı değil genel olarak interneti) bulamadıysan konuya başvurursun.lise son sınıf öğrencisiyim ve yazılım okumayı düşünüyorum ama bunun için gösterdiğim hiç bir çaba yok yani üniversiteye gitmeden ufakta olsa kendi çapımda bir şeyler yapmayı hedefliyorum henüz bir saldırı veya savunma üstüne bir şey geliştiremedim ama bu sitedeki araştırmalarım devam ediyor umarım bende buradan hacker unvanıyla çıkarım...
çok sağol bro dediklerine dikkat edeceğimsenden ricam gereksiz atışmalara girme senden daha iyi olduğunu iddia edenlerin öyle olmasalar bile üstünlüğünü kabul et(buralarda herkes kendini ilah sanabiliyor) mevzuları uzaktan izle gereksiz olduklarına şahit ol ve site üzerinde gözüken yok amerikayı hackledim yok madridi hackledim tarzı konuların etkisine kapılıp basit siteleri indexlemeyi işi bilmek zannedip zamanını sadece site indexleyerek harcama. merak ettiğin şeyleri konu açmadan önce onla alakalı açılmış konu varmı diye bi yokla sağı solu (sadece burayı değil genel olarak interneti) bulamadıysan konuya başvurursun.
nacizane tavsiyelerim bunlar gerisi sana kalmış bro.
Hoş Geldiniz