yardımcı olabilen biri varsa yardım edebilirmi ?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yardımcı olabilen biri varsa yardım edebilirmi ?
Abi bana direk serveri geçerek hacklemekte yardımcı olurmusun ?hangi server ve hangi fonksiyonlar kapalı yaz buraya
Abi çok iyi olur Allah Razı Olsun seni mahçup etmem şimdi atabilirmisin abi ??kardeşim burda bilen bilir diyer abilerim görüyor kendi php yazdığım araçlar var onunla geçiyorum atıyım sana geçersin sende ama türk sitelerine zarar verdiğini görmek istemem.
Bende güvenlik fonksyonlarını aşamıyorum. Banada atabilir misin?kardeşim burda bilen bilir diyer abilerim görüyor kendi php yazdığım araçlar var onunla geçiyorum atıyım sana geçersin sende ama türk sitelerine zarar verdiğini görmek istemem.
Knk herkeze atmissin millet kendini kekir sanıyor kgklglfllglf bazilari kendini iyi biliyorkardeşim burda bilen bilir diyer abilerim görüyor kendi php yazdığım araçlar var onunla geçiyorum atıyım sana geçersin sende ama türk sitelerine zarar verdiğini görmek istemem.
ahah ulan tolanKnk herkeze atmissin millet kendini kekir sanıyor kgklglfllglf bazilari kendini iyi biliyor
Gok borumuahah ulan tolankahkaha attım
Herkese veriyorsun diyor ya ona güldüm gök börü ne içindi isko.plGok borumu![]()