Server Yayma Keylogger & RAT (SM) (1 Viewer)

Akifcan Hür 

☾★ T'ÜRK ☾★
Joined
Mar 4, 2018
Credits
0
Rating - 100%


Online oyunlara yönelik yayma ;

Öncelikle yöntemsiz bir şekilde 3 kişiye zor bir şekilde yedirdim 2 haftada ardından o 3 kişinin loglarından toplam 5 facebook hesabı şifresi gördüm girdim facebook hesaplarına hepsinde aynı şeyi yaptım.
Öncelikle kişilerin online olup olmadığını kontrol ettim online olmadığı zamanlarda girdim facebook hesaplarına linki durum olarak paylaştım "arkadaşlar ben yaptım indirin vs" kişinin tüm mesajlarını inceleyip onun konuşma tarzını öğrendim ve samimi oldukları kişilerle aynen onun konuşa tarzı ile konuşarak onlarada yedirdim serverimi sonra o kişi online olduğunda durumları silip mesajları temizleyerek çıkış yaptım ruhumu bile hissettirmedim sürekli böyle devam ederek oyun sayfalarına "ölümsüzlük hilesi , eşya çalma hilesi v.s" linki paylaşarak kurban sayım 200'ü buldu sonra oyun için linki indirenlerin facebook hesabına giriş yapıp oyundaki arkadaş ortamına linki yayarak çok büyük bir fırsat yakaladım ondan ona ondan ona linkleri yayarak örneğin "Metin2" adlı oyunda yüzlerce hesap ele geçirdim bu gidişle arkadaşlar iş ciddi boyutlara ulaştı ve bugün 4.000'i geçkin kurbanım var öyle hesaplar varki elimde al parayla sat zengin ol dersiniz o derece ancak emeğe göz dikmeyeceğim işte böyle birşey yapmam.
Anlatım bu kadar yöntem sağlam.
Yöntemi açıklayan söz : "Plastiğe elektrik verirseniz olduğu yerde kalır ancak suya elektrik verirseniz gittikçe yayılır"

Bireysel yayma ;

Bireysel server yayımı yaparken en büyük yöntem telepatidir , kendinizi karşı tarafın yerine koyun ve kendinize şu soruyu sorun : "Neyi görürsem çok şaşırırım ?".
Örneğin sevgilinize bir server göndereceksiniz kendinizi onun yerine koyun ve örneğin şunu sorun kendinize "Birbirimize sarılıp çekildiğimiz bir fotoğrafı birisi facebookta paylaşsa babam beni öldürürdü !" evet bu örnek ile bir yöntem çıkarmış oldunuz sevgilinize fotoğraf formatında veya direkt exe formatında serveri yollayın ve ona diyinki "İkimizin fotoğrafını paylaşmışlar bizi tehdit ediyor ailelerinize göndeririz diye bende mesajların fotoğrafını çektim bak" bu mesaj ile serveri yollayın açma ihtimali çok büyük bir ihtimal çünkü o anki korku virüs ihtimalini düşündüremez.

Sevgili konusunu geçelim sıradan bir arkadaşa nasıl göndeririz ? Yine kendinizi arkadaşınızın yerine koyun diyelim ondan çok nefret ediyorsunuz ve onun bilgisayar yönetimini ele geçirmek istiyorsunuz kendinizi onun yerine koyun ve şunu düşünün "Neyi görürsem çok şaşırırım" bu düşünceden yola çıkarak bir örnek verelim mesela "Babanın kötü bir videosunu buldum internette haberin olsun istedim" mesajı ile serveri ona gönderim böyle bir durumdaki heyecan ve korku ile o serveri açmama ihtimali sizce varmıdır ? Bence çok az.
Site içi yayma ;

Örneğin bir müzik içerikli forumda tüm siteye server yaymak istiyorsunuz bunu şu şekilde kullanabilirsiniz sevilen bir sanatçının çıkmak üzere olan bir şarkısının çıkış haberini vermek çok iyi olurdu değilmi ? bence büyük ilgi toplardı "Şok ! Örnek şarkıcının örnek şarkısı çıktı !" başlığıyla serverinizi bir müzik olarak tanıtırsanız meraklılar , sanatçının hayranları , koleksiyoncular akın edip serveri indirecektir emin olun.
Bir başka örnek ise bir program forumu , yeni çıkmış bir programın tam sürüm crack'i gerçekten çok aranır değilmi ? google v.b. platformlarda. Program forumunda "Örnek program 10.0 yeni sürüm crack !" başlığıyla serveri paylaşırsanız akın edeceklerdir ve o program gerçekten yeni ise mutlaka google'de konunuz yerini alacaktır ama server olduğunu kimse anlamayacaktır.​
 

Kare 

Kare Kurt
Joined
Jun 27, 2017
Credits
167
Rating - 0%
Güzel o server yayma olayını ben instagramla facebookta çok yapıyorum bro eline sağlık.ama ben server yaymıyorum aldığım faceden başkalarına yolluyorum onlar girince işte çoğalyor öyle.
 

Users who are viewing this thread

Top