Serverden Diğer Sitelere Shell Yükleme

• Konuyu başlatan Hacker047
  • Başlangıç tarihi
H

Hacker047

Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere serverden başka sitelere bağlanırken user pass falan değiştirmeden direk o siteye shell yükleyeceğiz.
Öncelikle,
hedef sitenin bilgilerini bulup bağlanalım.Sitemiz wp. wp-config.php'yi açalım ve mysql manager'den siteye bağlanalım ve site adını öğrenelim.
6n1nRW.jpg

2-bağlandıktan sonra wp-options sekmesini açalım ve sitemizin adını öğrenip yan sekmedeaçalım.
EJ0JVA.jpg

3-öğrendikten sonra herhangi bir yere. Ben tema bölümüne yükleyeceğim. Wp-content==>Themes
2ZlZ2q.jpg

4- Herhangi bir temayı seçin.Hiçbiri fark etmeyecektir.
B2d2Zg.jpg

5- Buradanda istediğiniz shelli yükleyin ve kaydedin.

ZdqdLa.jpg

6- Son olarak yapmamız gereken shell yolumuza gitmek yeterli olacaktır :)
shell adresimiz: siteadı.com/wp-content/themes/temaadi/shell.php
Ve shellimiz karşımızda :D
Belki bunu bilenler var ama ben yinede size kolaylık olsun diye paylaşıyorum.gerek joomla olsun gerek başka siteler bu hiç farketmeyecektir.
kvDvrm.jpg

H

Hacker047

video yaparmısn daha guzel olur eline sağlik
Videoya gerek yok. Anlatımını da yapayım:
Hedef sitede başka sitelerde olur.Bu yöntem özellikle wordpress ve joomla için etkili(diğerlerinde denemedim).
Site bilgilerine ulaş.Mysql manager yardımıyla config çeker gibi.
Site adını öğrenmen yeterli olacaktır.Ondan sonra ister anasayfada bir yere koy istersen başka yere.
Fotoğrafları iyi incele anlarsın

T

TurkishSpyHacker

Hacı Aynı Shelli Kullanıyokmuşuz eline sağlık :)

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Eline sağlık güzel teknikmiş. Anlamadığım bir yer var. Configini çektiğimiz bir wp sitenin mesela, başka site üzerindeki adminer.php gibi mysql programı ile, yazma izni olmayan yere nasıl shell upload edebiliriz? Bu tüm serverlarda geçer mi? Eğer anlattığın izinle alakası yoksa boş boşuna user pass değiştirmekle uğraşıyormuşum. Helal olsun dostum.

131,556Konular
3,269,148Mesajlar
315,406Kullanıcılar
Üst Alt