sevgilim beni aldatıyor hesabını almam lazım

sevgilim beni aldatıyor hesabını almam lazım. baya bi şüphelerim var 1,5 2 yıllık ilişki yapabilen varsa bana dönerse çok sevinirim

agamcım şüphe duymak aşşırı kötü bir şey bende 2 gün önce 3 senelik beraber yaşadığım kız arkadaşımdan ayrıldım sıkıntı yaratıyo da çözülmeyecek şey değil sal gitsin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Gerizekalı aptal psikopat sorunlu hala kendisini aldattığımı sanıyor kafanı sıkeyim ya çee neyse dost ne varsa yenilerde var siktir et yenisini bul bak yoluna. Benim eski manita aldattığımı sandı ayrıldı şuan yeni manitam ile herşey yolunda çee belki kısa bir sürede başka birini buldum ama şuan mutluyum çee bu aldatmak ise evet aldattım amına koyim hayatımın en büyük doğrusu çee

Gerizekalı aptal psikopat sorunlu hala kendisini aldattığımı sanıyor kafanı sıkeyim ya çee neyse dost ne varsa yenilerde var siktir et yenisini bul bak yoluna. Benim eski manita aldattığımı sandı ayrıldı şuan yeni manitam ile herşey yolunda çee belki kısa bir sürede başka birini buldum ama şuan mutluyum çee bu aldatmak ise evet aldattım amına koyim hayatımın en büyük doğrusu çee
erkek adam işte yürü be murat

132,878Konular
3,283,866Mesajlar
318,137Kullanıcılar
FlaszoSon Üye
Üst Alt