sevgilim beni aldatıyor hesabını almam lazım. baya bi şüphelerim var 1,5 2 yıllık ilişki yapabilen varsa bana dönerse çok sevinirim
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
sevgilim beni aldatıyor hesabını almam lazım. baya bi şüphelerim var 1,5 2 yıllık ilişki yapabilen varsa bana dönerse çok sevinirim
Gerçekten bak üzülmeye değmez şüphelerin varsa bas tekmeyi başka biriyle sevgili ol şüphe tek gerçektirbi görsem zaten bırakacam da emin olamıyorum sen yapabiliyormusun reis.
Değmez kanka gerçekten bak zamanını sana değer veren kişilerle harcatamam reis sen öyle diyorsan öyledir ama bi görsem
Takıntılı olmak çok kötü birseydir senin yapman gereken tek şey görmezden gelip başka biriyle çıkman ondan çok var yaiki hesabı var birini kapattı biri duruyor oda feik onla aldatıyor
Bas engelisiz öyle diyorsanız öyldir ama yemin ediyor hesabı ver diyorum vermiyor
neyse dost ne varsa yenilerde var siktir et yenisini bul bak yoluna. Benim eski manita aldattığımı sandı ayrıldı şuan yeni manitam ile herşey yolunda
belki kısa bir sürede başka birini buldum ama şuan mutluyum
bu aldatmak ise evet aldattım amına koyim hayatımın en büyük doğrusu 
Kardeşim bana telegramdan ulaşır mısın? Https://t.me/buraksvrisevgilim beni aldatıyor hesabını almam lazım. baya bi şüphelerim var 1,5 2 yıllık ilişki yapabilen varsa bana dönerse çok sevinirim
erkek adam işte yürü be muratGerizekalı aptal psikopat sorunlu hala kendisini aldattığımı sanıyor kafanı sıkeyim yaneyse dost ne varsa yenilerde var siktir et yenisini bul bak yoluna. Benim eski manita aldattığımı sandı ayrıldı şuan yeni manitam ile herşey yolunda
belki kısa bir sürede başka birini buldum ama şuan mutluyum
bu aldatmak ise evet aldattım amına koyim hayatımın en büyük doğrusu
![]()