@sezyy adlı kullanıcıdan şikayetçiyimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Hesap kapatacam dedi önden 50tl attım ondan sonra ne hesabı kapattı ne de parayı geri gönderdi banlanmasını talep ediyorum k4hpe 3vladı

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Bizde 2 gün önce şikayet ettik , konularına yazdık . Kanıt istiyorsunuzda adam telegramda konuşmayı siliyor. Mesajlarımdan bulabilirsiniz en son adminleri etiketleyin " banane daha fazla adamı dolandırsin dedim "
Telegram dan konustuk engel atmış mesajlar kayboldu durduk yere birine iftira atacak halim yok. Olanı söylüyorum
Kanıt olmadığı sürece bir işlem yapamayız.

Rating - 0%
Kanıt olmadığı sürece bir işlem yapamayız.
Kanıt olarak sunulacak birşey yok hocam , olsa zaten burada yorumlara durup dururken 3 veya 4 kişi bu adam dolandırıcı yazacak değil . Kanıtlar silinmese zaten şikayet açıp gereken yapılır . Sizde haklısınız fakat şuana kadar 3 4 kişi dolandirildim diyor ve biz inatla kanıt yok diyoruz . Aslında bundan sonra dolandırılanlardan bir nevi sizde sorumlusunuz.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Kanıt olarak sunulacak birşey yok hocam , olsa zaten burada yorumlara durup dururken 3 veya 4 kişi bu adam dolandırıcı yazacak değil . Kanıtlar silinmese zaten şikayet açıp gereken yapılır . Sizde haklısınız fakat şuana kadar 3 4 kişi dolandirildim diyor ve biz inatla kanıt yok diyoruz . Aslında bundan sonra dolandırılanlardan bir nevi sizde sorumlusunuz.
O zaman bir topluluk bul kendine ve birisine iftira at, ne yapılsın beklersin ? kişiye mi inanılsın topluluğa mı ? sırf kalabalık olduğu halde.. Hiç mi dava, soruşturma ve benzeri durumlar yaşamadınız ?

Dolandırılanlardan biz sorumlu falan değiliz artık, escrow uygulaması koyduk her şeyi koyduk bunlara rağmen dolandırılan gitsin kendini yesin. Üye de dün "KANIT" larıyla açılan bir konu içerisinde banlanmış.

Biz sorumluymuşuz :D ironik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,592Konular
3,269,470Mesajlar
315,497Kullanıcılar
LyuqsddssssSon Üye
Üst Alt