Bizde 2 gün önce şikayet ettik , konularına yazdık . Kanıt istiyorsunuzda adam telegramda konuşmayı siliyor. Mesajlarımdan bulabilirsiniz en son adminleri etiketleyin " banane daha fazla adamı dolandırsin dedim "Kanıt sun.
Telegram dan konustuk engel atmış mesajlar kayboldu durduk yere birine iftira atacak halim yok. Olanı söylüyorumKanıtlar ekle kısıyi etıketle
Aynen öyleBizde 2 gün önce şikayet ettik , konularına yazdık . Kanıt istiyorsunuzda adam telegramda konuşmayı siliyor. Mesajlarımdan bulabilirsiniz en son adminleri etiketleyin " banane daha fazla adamı dolandırsin dedim "
Bizde 2 gün önce şikayet ettik , konularına yazdık . Kanıt istiyorsunuzda adam telegramda konuşmayı siliyor. Mesajlarımdan bulabilirsiniz en son adminleri etiketleyin " banane daha fazla adamı dolandırsin dedim "
Kanıt olmadığı sürece bir işlem yapamayız.Telegram dan konustuk engel atmış mesajlar kayboldu durduk yere birine iftira atacak halim yok. Olanı söylüyorum
Kanıt olarak sunulacak birşey yok hocam , olsa zaten burada yorumlara durup dururken 3 veya 4 kişi bu adam dolandırıcı yazacak değil . Kanıtlar silinmese zaten şikayet açıp gereken yapılır . Sizde haklısınız fakat şuana kadar 3 4 kişi dolandirildim diyor ve biz inatla kanıt yok diyoruz . Aslında bundan sonra dolandırılanlardan bir nevi sizde sorumlusunuz.Kanıt olmadığı sürece bir işlem yapamayız.
O zaman bir topluluk bul kendine ve birisine iftira at, ne yapılsın beklersin ? kişiye mi inanılsın topluluğa mı ? sırf kalabalık olduğu halde.. Hiç mi dava, soruşturma ve benzeri durumlar yaşamadınız ?Kanıt olarak sunulacak birşey yok hocam , olsa zaten burada yorumlara durup dururken 3 veya 4 kişi bu adam dolandırıcı yazacak değil . Kanıtlar silinmese zaten şikayet açıp gereken yapılır . Sizde haklısınız fakat şuana kadar 3 4 kişi dolandirildim diyor ve biz inatla kanıt yok diyoruz . Aslında bundan sonra dolandırılanlardan bir nevi sizde sorumlusunuz.