Shadow Of God Salağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Ben Bu @Shadow Of God İle Ticaret Yaptım Hesap 2 aydır bundaymis falan fiston Hesabı Dünden Evelsi Gün Aldık Dün Kurucu Yedi Hesap Çocuk Bize Demedi Kurucu Biz Değiliz Vs Neyse İade Gececegi Yok Bu Salagin Admine Dedim Admin Esc siz İslemlere bakmiormus Neyse Bu Salakla Ticaret Yapmayın Zararlı Siz Çıkarsınız Ss leri Bırakırım Şimdi

Rating - 0%
Ben Bu @Shadow Of God İle Ticaret Yaptım Hesap 2 aydır bundaymis falan fiston Hesabı Dünden Evelsi Gün Aldık Dün Kurucu Yedi Hesap Çocuk Bize Demedi Kurucu Biz Değiliz Vs Neyse İade Gececegi Yok Bu Salagin Admine Dedim Admin Esc siz İslemlere bakmiormus Neyse Bu Salakla Ticaret Yapmayın Zararlı Siz Çıkarsınız Ss leri Bırakırım Şimdi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220116-124133.png
    Screenshot_20220116-124133.png
    347.2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220116-124146.png
    Screenshot_20220116-124146.png
    373.1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220116-001330.png
    Screenshot_20220116-001330.png
    293.1 KB · Görüntüleme: 31
Rating - 0%
Dahada atarım ss isterseniz neyse hesapta Duo falan actik biz ama kurucu yedi

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
Arkadaşlar Selam , Lütfen Açıklamamı Okuyun Hesabı Ben @omerf200021 bundan aldım kardesim kac gündür kurucu yememis hesap cocuk bana verdiginde de yemedi ama noluyosa sattıgım güb kurucu yiyor allah askına aklınız alıyor mu ? beni tanıyanlar böyle bişey yapmicagımj bilir ben zaten güzel yaklaşıcaktım arkadaşa bana emri vaki konuşmasaydı , zaten kurucu olduğuna dair bişey söylemedim ticaret yaparken lütfen herkes kendi yorumunu katsın böyle boş insanlara prim vermeyin.

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
çoğu işlemi önceden yapıyorum sonradan parayı alıyorum , esc ile de yaptığım işlem çok bu konu kendi hatası yüzünden adımı lekeletmekten başka bişey değil @İbrahim konunun silinmesini istiyorum.

Rating - 0%
Arkadaşlar Selam , Lütfen Açıklamamı Okuyun Hesabı Ben @omerf200021 bundan aldım kardesim kac gündür kurucu yememis hesap cocuk bana verdiginde de yemedi ama noluyosa sattıgım güb kurucu yiyor allah askına aklınız alıyor mu ? beni tanıyanlar böyle bişey yapmicagımj bilir ben zaten güzel yaklaşıcaktım arkadaşa bana emri vaki konuşmasaydı , zaten kurucu olduğuna dair bişey söylemedim ticaret yaparken lütfen herkes kendi yorumunu katsın böyle boş insanlara prim vermeyin.
Kardeşim Tüm Sohbetler Var amk İşimiz Gücümuz Yok Bizmi Kurucu Sokucaz

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
adam almıs 200 e satmıs zararını kapatmıs zaten ne iadesi adam 300 tl kâra geçiyor ben hem 100 tl hem 20k zarardayım

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
Banane kardeşim Adam Akıllı Hesap Saticaktin O Zaman Ticaret Yapıyoruz Surda Diğer Gün Kurucu Düşüyor
sorsaydın kurucu yok derdim almazdım senin hatan kanka ne yapabilirim ben sana hesap yok parayıda borcumu kapattım zaten güzel yaklaşsaydın napar eder ben sana bulurdum da küfürlü konustugn icin tavrım bu kanka

mqx

Rating - 0%
aynen cocuk senin hesabini kurucu dusurmek icin parayla aldi sonra da iade istiyor değil mi😃😃😃

Rating - 0%
sorsaydın kurucu yok derdim almazdım senin hatan kanka ne yapabilirim ben sana hesap yok parayıda borcumu kapattım zaten güzel yaklaşsaydın napar eder ben sana bulurdum da küfürlü konustugn icin tavrım bu kanka
Dün mesaj attım hala bakmamissin TG ye sattığımız adam Real bizde sikintidayiz kardeşim bizde 100 var iade Geç adama vericez

Rating - 0%
Rating - 0%
@Al Simmons konuya bakarmisin reis

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
bilader yok suan da da zaten ben sana kurucu varda demedim sorsaydın , esc de kabul etmedin , suan hesapta yok parada verilecek karara saygım var fakat asırı sacma ve rezil bi konu iyi günler kg

Rating - 0%
bilader yok suan da da zaten ben sana kurucu varda demedim sorsaydın , esc de kabul etmedin , suan hesapta yok parada verilecek karara saygım var fakat asırı sacma ve rezil bi konu iyi günler kg
Çocuk Ölmüş Heralde 00.40 da yazio çocuğa çocuk hala dönmemiş heralde cevap yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220116-130102.png
    Screenshot_20220116-130102.png
    284.4 KB · Görüntüleme: 10
Rating - 100%
İki tarafta da suç var ama empati kurunca Shadow haklı gibi,hesap düşme hesap zaten alan kişinin çift faktör açması gerekirdi,Shadow un da bunu söylemesi gerekirdi.Ömeri dinlemeden haklı haksız konusu konuşulamaz gerekirse ömerin iade geçmesi gerekir bence çünkü hesap ömerin

Rating - 100%
haklısın o konuda kardeşim komisyonculuk yaparak hesap satmışsın ve kurucu düşmüş eğer kurucusuz olduğunu bile bile hesabı aldılarsa hiç bir suçun yok adı üstünde kurucusuz yani bu riske girmeleri lazımdı. @Al Simmons Bunu göz önüne alarak sonuç verirsen daha adil bir olay olur reis.

Rating - 100%
aynen kardeşime hesabı ben verdim takas ettik hesap kurucu falan düşmedi hatta dedi kurucu düşmez degil mi yok dedim girdi hesaba bişey olmadı sen kurucu düşürdüysen senin suçun kardeşim gelip şikayet konusu açmanın manası yok

Rating - 100%
İki tarafta da suç var ama empati kurunca Shadow haklı gibi,hesap düşme hesap zaten alan kişinin çift faktör açması gerekirdi,Shadow un da bunu söylemesi gerekirdi.Ömeri dinlemeden haklı haksız konusu konuşulamaz gerekirse ömerin iade geçmesi gerekir bence çünkü hesap ömerin
ben ne alaka amk ben hesabı verdim otoyu aldım ticaret bitti ben hesabı saglam şekilde verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,582Konular
3,269,359Mesajlar
315,469Kullanıcılar
TheELosexSon Üye
Üst Alt