Shell Atma Sorum

tamper harici upload nasıl yaparız onu soracaktım

tamper harici upload nasıl yaparız onu soracaktım
Bazı siteler vardir güvenlik fonksiyonları iyidir burp , tamper gibi eklenti mi diyeyim program mı diyeyeyim işe yaramaz . Birde bazı siteler vardır haber yükleme yerinde resim upload olur sokarsın kırık resim gözükür ama resmin üzerine gelip yeni sekmede açınca shell gelir . Burpda kullanmana gerek kalmaz , tamperde . Yani şansına bağlı bazen yüksek önlemli olur dosya upload yerleri bazende adminler salarlar daha demin anlattığım olay gibi .

Bazı siteler vardir güvenlik fonksiyonları iyidir burp , tamper gibi eklenti mi diyeyim program mı diyeyeyim işe yaramaz . Birde bazı siteler vardır haber yükleme yerinde resim upload olur sokarsın kırık resim gözükür ama resmin üzerine gelip yeni sekmede açınca shell gelir . Burpda kullanmana gerek kalmaz , tamperde . Yani şansına bağlı bazen yüksek önlemli olur dosya upload yerleri bazende adminler salarlar daha demin anlattığım olay gibi .
şans işi doğrudur ama zorlamsını seviyorum o yüzden

Her shell her uzanti yemez site. Burp suite kullanıyorum okulun sitesine girip edit profilden profil resmi değiştircektim png, jpg kabul ediyordu. shell.php7 uzantisiyla soktum ben sende deneyebilirsin. Mass priv8 shell dene. O girerse index de girer. shell.shtml de olur. Shell.png;php de olur. shell.jpg.php vs.

131,683Konular
3,270,341Mesajlar
315,797Kullanıcılar
kroxlycodeSon Üye
Üst Alt