Shell, VPN, Website, satışı (1 Viewer)

Joined
Jun 3, 2022
Credits
81
Rating - 0%
1- Web Shell ( $0.75 )
Açıklama: seo veya hacklink için değil ayrıca 100-1000 adet kadar bulunmakta, kendi bulduğum 0day'ler ile hackleyip veriyorum.
2- Website | Domain/Subdomain ( $0.25 )
Açıklama: Domain veya Subdomain'leri takeover'layıp (elegeçirip) html,css,js dosyalarınızı websiteye yerleştiriyorum. veya başka bir websiteye yönlendirme sağlıyorum. 50-100 bin adet bulunmakta ve ayrıca ".com, .net, .org, .info, .shop, .co.uk, .co", gibi istediğiniz tld'leri ve http/https ayrıcalığını da sunup veriyorum. phishing için de kullanabilirsiniz. NOT: SUNUCU BİZ DE DEĞİL, SADECE DOMAİN VE WEBSİTE İÇERİĞİ BİZ DE
3-
PHPMailer/LeafMailer ( $0.25 )
Açıklama: Konu gayet açık :)
4- Google MAP API KEY ( $1 )
Açıklama: kullanımı ücretli olan, 1000 kez kullanımına 5-10-15 dolara kadar ücret ödediğiniz ürünü 1 dolara veriyorum. (1-2 milyon tane bulunmakta.)
Kaynak:
5- AWS, ORACLE, IBM, HUAWEI, CLOUD PRIVATE SECRET KEY ( $2 )
Açıklama: 0 DAY kullanarak hackleyip erişim sağladığım cloud private secret key'lerini satıyorum. içlerinde ünlü sunucu veya websiteler de bulunuyor ayrıca. bazılarında güvenlik önlemi olmadığı için direkt RCE sağlayabilirsiniz, diğerlerini de Bypass'lamak mümkün.
Kaynak/Örnek: https://ibreak.software/img/the-reserved-set-of-aws-ec2-credentials/1.png
6- Openvpn ( $10 )
Açıklama: Paralı openvpn server'ını hackleyip, milletin sunucu kiralayıp kurduğu vpn'i size 10 dolara sağlıyorum. ayrıca size "12 ay boyunca" vpn sağlama garantisi veriyorum. birkaç ay sonra vpn çalışmadığında, aynı gün ek vpn'ler sağlıyorum. lokasyon durumu belirsiz! istediğiniz lokasyon da olabilir, olmayabilir de!
Özet: hacklediğim vpn'leri satıyorum. SADECE BU KONUYA ÖZEL SINIRLI SAYIDA BULUNDUĞU İÇİN İLK ÖNCE PARAYI ALIP DAHA SONRA HİZMETİ SAĞLIYORUM.


NOT: TOPLU ALIMLARINIZDA ($30-$3000) EK BONUSLAR SAĞLIYORUM, ÖDEDİĞİNİZ PARANIN İKİ KATINA KADAR HİZMET SAĞLAYABİLİRİM. AYRICA İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNE GÖRE 1/24 SAAT İÇERİSİNDE TESLİM YAPIYORUM. BAZILARI HAZIR BULUNMAKTA, BAZILARI İÇİN UĞRAŞ GEREKİYOR. ÖDEMELERİ USDT - USDC - BTC - PAYPAL İLE KABUL EDİYORUM. GÜVENİLİR VE GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN İNSANLARLA ÇALIŞMAYI DAHA ÇOK İSTERİM. TEŞEKKÜRLER.

İLETİŞİM İÇİN TELEGRAM ADRESİNİZİ BIRAKABİLİRSİNİZ VEYA FORUM ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
 
Joined
May 28, 2022
Credits
160
Rating - 0%
I need to buy a webshell or a panel for SEO,
This is my contact information
TG: @xixibuyer
ICQ: AlwaysUoo
Please contact me if you have any for sale thank you
 

Users who are viewing this thread

Top