Coinli Shopify Cashout Method ! Bomba

İLK ADIM: Shopify'ı kullanıyoruz çünkü kullanılabilecek en iyi platform.. Shopify kullanmak için en iyisidir çünkü kodlama gerekmez, deneyim gerekmez ve hiçbir tasarım...

SpyCoin istenen konu
[CHARGE=10]İLK ADIM:

Shopify'ı kullanıyoruz çünkü kullanılabilecek en iyi platform.. Shopify kullanmak için en iyisidir çünkü kodlama gerekmez, deneyim gerekmez ve hiçbir tasarım becerisi olmadan bir mağazayı kurup çalıştırabilirsiniz! Bu, ilk stoksuz satış mağazanızı oluşturmak ve ilk dolarınızı çevrimiçi yapmak söz konusu olduğunda işleri çok kolaylaştırır.

ÜCRETSİZ DENEME > Shopify.com (14 gün ücretsiz)

SONRAKİ ADIM: Mağazanızı Etkinleştirin ve Bir Plan Seçin

Buradaki öneri, 79 dolarlık planı seçmek olacaktır. Gelişmiş raporlama seçenekleri ve daha ucuz işlem ücretleri elde edersiniz. Aslında bu planı ŞİDDETLE öneriyorum. Tüm harika özellikleri elde etmek için harika bir seçenek. Temel plan da iyidir, ancak harika raporlama ve diğer gelişmiş özellikleri elde edemezsiniz. Shopify'da HESAP sekmesine giderek planınızı seçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ denemeniz hala aktif olacak ve 14 gün sürecek. Bu bittiğinde planınız başlayacak. Shopify gerçekten bunun için en iyi platform, bu tür bir yöntem için mükemmel bir şekilde ayarlanmış. Ücretsiz denemede sizden ücret alınmaz, ancak özellikleri almak için bir planı erken etkinleştirmek en iyisidir.

(79$'ınız yoksa yasal cc kullanarak ödemeniz gerekir, 29$ ile deneyin... merak etmeyin geri alırsınız, buradaki fikir yasal yoldan satın almanız gerektiğidir)

Neden ödemeniz gerekiyor? çünkü başarılı olacaksınız ve büyük para kazanmaya başladıktan sonra hesabınız yasaklanacak, bu yüzden parayı ödeyin ve sonra kesin olarak geri alacaksınız! )

SONRAKİ ADIM: Drop Shipping'in Nasıl Çalıştığını Anlamak

Bu yöntemin nasıl çalıştığını anlamak önemlidir. Yaptığımız şey, sahibi olmadığımız ürünleri çevrimiçi olarak satmak! Bu doğru, elimizde hiçbir ürün yok. Ürünlere önceden 0 dolar harcıyoruz. Ürünlere yalnızca satın aldığımızda para harcarız ancak ürünleri doğrudan Shopify Mağazamızda sipariş veren müşteriye göndeririz.

Ürün için sipariş vermeden önce müşteriden gelen parayı zaten alıyoruz. Ürünlere peşin para harcamıyoruz. Bu, küçük bir bütçeniz varsa çevrimiçi başlamak için harika bir yoldur.

Ürünleri öğrenmek için Aliexpress adlı bir web sitesini (daha fazlası yakında bu sitede) kullanıyoruz. Bu, ihtiyacınız olan tek damla nakliye web sitesidir. Daha pek çok şey var ama bu en iyi

SONRAKİ ADIM: Oberlo ile Ürünleri İthal Etmek Sitelerimize ürün eklerken ve Aliexpress'den sipariş verirken Oberlo adlı bir uygulama kullanıyoruz. Bu, işleri çok kolaylaştırır ve sizin için her şeyi otomatikleştirir. Güven bana bu uygulama işleri ÇOK kolaylaştırıyor.

Size bu Shopify Uygulamasının nasıl çalıştığına dair bir özet vereceğim. İlk adım, Oberlo'ya gidip uygulamayı indirmektir. ÜCRETSİZ! BURADA ÜCRETSİZ OBERLO > Oberlo.comBir sonraki adım, krom uzantısını indirdiğinizden emin olmaktır! Bu sizin için çok daha kolay hale getirecek. Aliexpress'te arama yaparken, Oberlo uygulamasını kullanarak ürünleri doğrudan Shopify mağazanıza ekleyebilirsiniz.

Sadece bir ürün bulun ve "İthalat Listesine Ekle"ye tıklayın Bu, ürünü Shopify mağazanıza ekleyecektir.

Bir ürünü içe aktardığınızda, ürün artık Oberlo içe aktarma listenizde olacaktır. Şimdi yapmanız gereken, Shopify'da uygulamalarınıza gidip "Oberlo"ya tıklamak, ardından ürünü özelleştirmek ve mağazanıza eklemek için içe aktarma listenize gitmek.

İçe Aktar listesine girdikten sonra ürünü düzenleyebilirsiniz. Açıklama gibi şeyleri yukarıdaki Resimde gördüğünüz gibi düzenleyebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra tek yapmanız gereken "Mağazaya Gönder"e tıklamaktır ve ardından mağazanıza eklenir.

Şimdi bir sonraki adım, siparişleri aldığınızda nasıl tamamlanacağını bilmek, bu gerçekten çok kolay. Bir sipariş aldığınızda tekrar Oberlo uygulamasına gidin ve ardından sol taraftaki panelden siparişler seçeneğine tıklayın. En son siparişlerinizin tümü görünecek ve siparişleri kolayca verebilirsiniz ve sizin için her şeyi yapacaktır... yani HER ŞEYİ kastediyorum. Oberlo harika, Aliexpress'e gidecek ve sizin için müşteri ayrıntılarını girmek gibi her şeyi yapacak ve siparişi verecek.
Hepsi bu kadar! Oberlo süper kolaydır ve iş sipariş vermeye geldiğinde her şeyin otomatik olarak gerçekleşmesini sağlar.

SONRAKİ ADIM: Shopify Mağazanıza Trafik Almak Harika bir mağaza kurulumunuz olduğuna göre, biraz trafik çekmenin zamanı geldi. Çoğumuz trafiğimizi elde etmek için facebook reklamlarını ve Instagram duyurularını kullanırız. Facebook ile yaptığımız şey, ürünlerimizle ilgileneceğini düşündüğümüz kişileri hedef almaktır. Ardından, yayınlaması bize günde birkaç dolara mal olan bir facebook reklamı başlatırız. Kazanan bir reklam aldığımızda, daha fazla kar elde etmek için bu reklamı ölçeklendiririz.

İnstagram ile çok sayıda takipçisi olan influencer'larla iletişime geçiyor ve onlara ürünlerimizi tanıtmaları için para ödüyoruz. Bu aynı zamanda ürününüze gerçekten hedeflenmiş trafik çekmenin harika bir yoludur. Artık yasa dışı yollar: Tüm bunlar size damla nakliyenin nasıl çalıştığını göstermek içindi.. youtube'da videoları adım adım izleyebilirsiniz. Bu çok kolay ve insanlar bunu yapmak için işlerinden ayrılıyor

. ..

Öyleyse Şimdi Nasıl bu kadar çok parayı hızlı ve kolay bir şekilde kazanacağız? SEÇENEK 1 :

1-Facebook sayfasına & instagram hesabına ihtiyacınız var

2-Ürünlerinizi facebook ve instagramda paylaşın...

3-kartlı facebook reklamları birçok kişinin ürünlerinizi görmesini ve satın almasını sağlar

4-instagram için bunun gibi otomatik kullanın

http://ihoot.com otomatik beğenen + o tomatik takipçi

hepsi bu, kullanımı çok kolay tek ihtiyacınız olan bazı pazarlama malzemeleri

Shopify alan adını satın aldıktan sonra

Sitenizi tüm tarama forumlarında paylaşın ve sadece sitenin kart çekilebilir olduğunu söyleyin… ve sadece bekleyin lol

Kaç kişinin taramaya başlayacağına şaşıracaksınız

Peki sizin için kaybedecek bir şey yok sadece oturun ve numaranın çok hızlı artmasını izleyin SEÇENEK 3: Mağazanız hazır olduktan sonra

atn cc kullanarak kendi kendinize kart yapın.

Nasıl?

-IP+Bilgisayar saatini değiştirmek için proxy kullanın

& bir ürün seçip size kartlayın

Veya sadece ürünü cc adresine kartlayın

Her yönden para kazanacaksınız.[/CHARGE]

131,819Konular
3,271,663Mesajlar
316,286Kullanıcılar
dark1508Son Üye
Üst Alt