SHT den S*** Edilen Üyeler

Anladım kahpelik ruhunuzda var iyi bilirim ekmek yediğiniz buralara ihanet etmeyi de bilirsiniz sonra neden mec bizi banladı diye kötülemeye de çalışacak kadar aciz...

Anladım kahpelik ruhunuzda var iyi bilirim ekmek yediğiniz buralara ihanet etmeyi de bilirsiniz sonra neden mec bizi banladı diye kötülemeye de çalışacak kadar aciz lamerlersiniz, isterdim ki üyelikler tc ile doğrulansaydı her elin k****si buraya gelemeseydi isterdim,Sizi adam etmeye çalışan bir yeri kötülemeye çalışmak ihanet etmek yarın ihanet edemeyeceği birşey de yoktur.
Örnek vermek gerekirse SHT den atılan boru70 ne ayak ne boksa bu orospu evladı ekibimiz ajanlara geldi tabi acıdık adam yerine koyduk, rütbe vermek hataydı baştan egolu aciz lamer seni sanal da da baş edemezsin reelde de yıkık orospu çocuğu biz kimseye ihanet etmedik ajanlar benim gerçek ekibim burası da ailem gibidir
kimseye ihanet etmeyiz boş yapmayız bu kadar,
şimdi bu aciz kahpe çocuğunun forumu nasıl kötülediğine dair ss leri yayınlayacağım acısı vardır bunun ne yaptıysanız :D

https://i.hizliresim.com/gPlY4O.png

bir diğer ss de de benden modem vurmamı isteyecek kadar aciz bir lamerdir.
Bakın iyi bakın :D
Z5NzW3.png

sonuç olarak sen bir yıkık orospu evladısın şimdi buradaki herkes gerçek yüzünü iyi anladı.
kimin ne olduğunu da iyi bilirim gelip de bana birşeyleri kötülemeye çalışma
böyleleriyle uğraşmak istemiyorum,biliyorum ortam sanal hackeri de olur ,hackeri icraat yapar lameri susar!

131,807Konular
3,271,549Mesajlar
316,254Kullanıcılar
CelilcanSon Üye
Üst Alt