@SHUTTERLOK dolandırıcıdır kanıtlarıyla

@SHUTTERLOOK ben bu arkadaştan 130 tlye aylık olarak plesk+webmaıl alsım 30 tl pleskın 100 tl 2 haftalık webmailin parasıydı, neyse ben webmaılı otoya bağladım yaklaşık 3k mail...

@SHUTTERLOOK ben bu arkadaştan 130 tlye aylık olarak plesk+webmaıl alsım 30 tl pleskın 100 tl 2 haftalık webmailin parasıydı, neyse ben webmaılı otoya bağladım yaklaşık 3k mail bastım ama maile girince bi de ne goreyım maillerin2,5ksından fazlası mail delivery failed olarak gitmiş yani mailler gitmemiş bile amk gondermemiş 100 200 tane anca maıl basmıs dedim kanka sein mailin iğrenç leş bi şey ya telafi yap ya iade geç falan bu sekilde 4 5 gün konustuk amk sonunda dedi tamam sana sağlam webmail salcam salcan beni falan dedı bugun sozunden dondu salmıcam dedı iade de yok mail calısıyor sorunsuz dedi ama arkadasına attım evet mail sıkıntılı dedi gruplara attım maille taşşak geçtiler her şeyin ssini aldım az sonra da atarım mesajları silmiş bana neden sildin diyor zaten ssledim hepsini neden silme ihtiyacı duyayım sonra birden bana paramı at vb yazmaya basladı aklınca beni tongaya dusurecek her şeyi ss aldım adminler isterse atarım su an pcdeyim ssler telde

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,989Konular
3,280,770Mesajlar
318,402Kullanıcılar
1m4stafaSon Üye
Üst Alt