Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umarım gerçekten yetenekli kişileri alırlar , öyle olacağını sanıyorum zira burası TSK yani politik yalakalık ile hareket etmeyen bir kurum ve savaş üzerine başarılı olmayı amaçlıyorlar.
Umarım gerçekten yetenekli kişileri alırlar , öyle olacağını sanıyorum zira burası TSK yani politik yalakalık ile hareket etmeyen bir kurum ve savaş üzerine başarılı olmayı amaçlıyorlar.
Ülkemizdeki Mühendisler ve yetenekli insanlar yurtdişina kaçmasa ve devlet insanlarimiza sahip çıksa çok iyi yerlerlerde olabiliriz TR'de çok sağlam iş yapan kişiler var sen bilirsin hep araplardan bahsediyoruz ama :Z bizdede çok iyiler var ama ekmegindeler tabiki .
TR'de hakkı yenen bir çok pc kullanıcısı var. Örneğin python'da tool yazan ama bilgisayarı leş olan adamı umursamıyorlar, tool ile uğraşanı yüceltiyorlar. Çok saçma.
Ülkemizdeki Mühendisler ve yetenekli insanlar yurtdişina kaçmasa ve devlet insanlarimiza sahip çıksa çok iyi yerlerlerde olabiliriz TR'de çok sağlam iş yapan kişiler var sen bilirsin hep araplardan bahsediyoruz ama :Z bizdede çok iyiler var ama ekmegindeler tabiki .
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.