Siber Suçlar Nasıl Buluyor Anonimim Diyenlere Cevap

https://spyhackerz.org/forum/threads/polisler-bizi-nasil-bulur-ben-anonimim-diyenlere-siber-suclar.95321/

Öncelikle Vpn/Tor Kullanıyorum kimse beni bulamaz diyorsanız

Berat RedFlagın; Dolar yükselsede satsakta kar etsek, Çook beklersiniz repliği aklınıza gelsin.

Misal Instagramdan birisini tokatladık Tokatlanan kişi savcılığa konuşmalarımız vs. deliller ile başvurdu .

Siber Suçlar İnstagram INC. yeni adıyla Meta Şirketine bir E-Posta yolluyor .

Polis:

Merhaba X Tarihinde Dark nickli hesaba erişen kullanıcının Log Bilgileri Nelerdir ? Hangi e-posta ile erişti bu hesaba ?

İnstagram Geri Dönüş Sağlıyor

İnstagram: Merhaba X Tarihinde Dark hesabına 215.24.64.53 ip adresinden girilmiştir ayrıca hesaba kayıtlı e-posta adreside
[email protected] dır.

VPN KULLANSANIZ BİLE

Polis bunun bir VPN ipsi olduğunu , hangi şirkete bağlı olduğunu tespit eder ve VPN Şirketine sorar ;

Polis:

Merhaba znsvpn sitesi, üyelerinizden kime 215.24.64.53 ipsini verdin. Bu vpne 31 Şubat günü hangi ip ile bağlanıldı?

Beleş VPN Siteniz Sizi Sattı

Beleş VPN sitesi:
[email protected] adresi ile üye olmuş vatandaş, 31 şubat günü 253.247.55.96 nolu adres ile bağlanmıştır.

Polis Gerekli Delilleri Neredeyse Topladı

Polis gider bakar, 253.247.55.96 adresi bilmem ne internet hizmetleri a.ş.ye ait bir adrestir, gider oraya sorar.

Kullandığınız Servis Sağlayıcınızı Polis Tespit Etti ve Sordu;

Polis:

sevgili bilmem ne net, 253.247.55.96 nolu adres ile, 31 Şubatta kim bağlandı?

Ve Mutlu Son

bilmem ne net: İsim:Mehmet , Soyisim: Türkmen, Telefon: 05051234567, Ana Adı: Halime, Baba Adı: Ahmet, numarası: 71643695472

(Bilgiler Gerçeği Yansıtmıyor, sallamadır.)

Bu bilgiler mail adresi yolundan da bulunabilirdi tabii.

Birkaç hafta sonra evinize ptt den bir kağıt geliyor tebliğgat olarak. Üzerinde isminiz gönderen kurum (Savcılık) falan yazar.

Gidiyorsunuz bunu muhtarlıktan alıyorsunuz bir bakıyorsunuz üzerinde ifadeye çağrıldığınız yazar sanık olarak , veya direkt olarak evinize polis gelir alır sizi .

Vpn veya Tor olsun tamamen anonim olmanız uzmanların tanımıyla imkansızdır .
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
up

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tor ip göstermiyor bizzat siberlik oldum birkaç şey kanıtlandı o kanıtlanmadı vpnler için birşey diyemem ama 2 yıldır bir problem yaşamadım çok fazla şikayet oluşmasına rağmen ama şöyle birseyde var tabi siber dosyaalr çok geç geliyor 6 senede gelende oldu 1 yılda gelende

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,160Konular
3,275,998Mesajlar
317,019Kullanıcılar
ensars01Son Üye
Üst Alt