2019’da darbeturkde bi tane orospu evladına phish1ng scripti satacaktım, her şey anlaşıldı ticaret bildirimi konusu açıldı.
ICQ’ya geçtik bana cepbank ile göndereceğini söyledi, o zamanlar çocuktum Fazla ayık değildik.
Okuldan çıkıp ATM ye gittim, cepbank ile ödeme alacaktım, ücret de komik bir rakamdı 300₺.
O sırada 2 tane sivil siber polisi beni tuttu,
Telefonumda arama yerine girerek bir kod yazdı ve telefon numaram gözüktüğünde telsiz ile “tamamdır aldık” dedi ve beni ekip arabasına bindirdiler beyaz fiorino diye hatırlıyorum, genelde sivil polisler bu tip ticari araçlara binerler. Arabada telefonumu incelerkenICQ uygulamasını gördü ve “oooo ICQ da var” dedi. Ben orada yarragi yedim mesajını aldım.
Çocuk şubede beni alt katta geçici olarak bir yere kilitlediler, ve benden ailemin numarasını istediler. Sonra aileye teslim ettiler.
O günden sonra ailem bana hiç güvenmedi, ve ben 1 hafta boyunca full şoktaydim.
1 yıl ne telefon ne bilgisayar dogru düzgün elime geçebildi. Daha sonra bir gün ortamlarda takılırken, bir haber geldi ve bu orospu cocugunun eski bir dusmanim olduğunu, e-posta ile EGM’ye sahte delil sunarak ve benim hangi ATM’ye gittiğimi sosyal mühendislikle öğrendiğinden tam konum tespiti ile beni paket ettirmiş.
O gün bugündür ICQ ve darbetr gibi cc, illegal olan çoğu şeyden uzağım.
Vesselam.