Siber Türk Lamer Ordusu Hamçked / KocaReis

İndexi atarken içim acıdı çok düşündüm basıp basmamak için ama haddinize düşmeyen işlere kalkışınca Milliyetçi de olsanız indexin tadına bakın istedim. Lamerlere gece baskını...

İndexi atarken içim acıdı çok düşündüm basıp basmamak için ama haddinize düşmeyen işlere kalkışınca Milliyetçi de olsanız indexin tadına bakın istedim. Lamerlere gece baskını yapalım, ulan forum kurmak sizin neyinize? :)
"Bir büyügüm hep der ki; "Seviyorsun bu hayatı"

ExpJEz.png

siber turkordusu.com/data.php
[HIDE-THANKS] http://archive.is/lotiL [HIDE-THANKS]
[HIDE-THANKS] https://mirror-h.org/zone/2110545/ [HIDE-THANKS] [/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS]​

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İndexi atarken içim acıdı çok düşündüm basıp basmamak için ama haddinize düşmeyen işlere kalkışınca Milliyetçi de olsanız indexin tadına bakın istedim. Lamerlere gece baskını yapalım, ulan forum kurmak sizin neyinize? :)

ExpJEz.png

[HIDE-THANKS] [HIDE-THANKS]
[HIDE-THANKS] [HIDE-THANKS] [/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS]​
aa ben bu ibnelerle karşılaştım.Bir ara spyhackerze ddos sallamışlardı..Spyhackerzi ele geçirceklerdi çee

:D aman bir gece ansızın konteynerde bulmasınlar kendilerini @Anarchosa
çöpçatanlık yapıyolarmış zaten çee sesli konuştuk.Dur videolarını atayım prim kasmaya çalışıyolar olum prim sizin neyinize en az 5-10 bin abonen olur kasarsın !

Kasarsın prim ama Anca rüyanda 3-5 izlenmeyle prim kasmaya çalışmak çee eziklere bak

@Mr.Emre
@MR.HASAN a noldu ??
Salak mı zannettin ??
Mr.Hasan kayip ! Kaçtığına göre..
Ben bunlarla ilk Konseyde tanıştım..Sonra grup kuruyoz falan dediler.Konuşurlarken de gizlice dinlemeyi başardım..
Dingillere bak !

Son düzenleme:

ExpJEz.png

[HIDE-THANKS] [HIDE-THANKS]
[HIDE-THANKS] [HIDE-THANKS] [/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS]​
Eline sağlık başkan :)

132,517Konular
3,281,898Mesajlar
317,702Kullanıcılar
NeD0naterSon Üye
Üst Alt