Usta bana ulaş bi yerden atsanaBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
Görüntüler hassas olduğundan dolayı ekleyemiyorum...
bunada link istemezsiniz be amkUsta bana ulaş bi yerden atsana

terbiyesizLİNKBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
O.ccvklBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
Din kardeşiBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
:/Bebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
Bebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
turkuyeBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
.Bebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
emin ol türk degillerdir devlet > medya > halk nasıl dayatılıyorsa öyle işliyor devlet istermi avrupanın emriyle para ile soktugu din kardeşlerimize laf gelmesini. Aynı olaydan 10 dakika sonra çekilen bir videoda bankta sik taşak heryeri açık yatan adamda mı türk bu zamana kadar türklerden kim böyle birşey görmüş aramızdaki kültür farkı yüzünden daha çok çekeriz biz çok.turklermis 🙂
Uyrukları Türk olduğu öğrenilen kişilerden Ö.K.’nın uy182818şturucu kullanmak ve çocuk istismarı dahil 11 suç kaydı, Kadın C.M.T.’nin ise; Kasten yaralama ve hayasızca hareketten 8 kaydı var.”
(İstanbul Valiliği)
Wpden atsana merak ettim kankimBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
hangi türkler vatandaşlık bedava verilen türkler miturklermis 🙂

Oha amkBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...
Özümüz den koptukValilik açıklaması geldi
Ekli dosyayı görüntüle 34059
BakalimBebek sahilinde çekilen görüntülerde sığınmacı olduğu iddia edilen kişilerin topluma açık alanda s*ks yaptığı ve çıplak olarak banklarda yattıkları görülüyor...