Merhaba öncelikle 'rus adlı arkadasın cekilisini kazandım 22 aralik tarihinde. Bu arkadasa instagramdan konustuk herseyi yaptik ( Bunlar diger şikayet konumda var zaten ) sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba öncelikle 'rus adlı arkadasın cekilisini kazandım 22 aralik tarihinde. Bu arkadasa instagramdan konustuk herseyi yaptik ( Bunlar diger şikayet konumda var zaten ) sonra instasi kapandi dexdoraw tarafindan sonra diger instasi olan rusbysi ne yazdım Takip istegini kabul etti fakat mesajlara cevap vermedi.

Ya tamam vermem kusura bakma dese Eyvallah derim sıkıntı yok benim içinde Böyle salak salak bekletmesi şikayet konu açma sebebim. Gereken kanitlari ssleri falan atarim Aklinizda daha sodu varsa yazabilirsiniz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1 ay önceki mesele yeni mi aklına geldi? üstelik konuda kanıt yok bişey yok ss atarım demişsin biz senin sslerinin peşine düşecek değiliz kanıtlarla beraber konu açman gerekiyordu. ayrıca 25 dakika önce kayıt olmuşsun ne çekilişinden bahsediyorsun? banned.
Adam haklı beyler arkadaşınız diye yalandan savunmayın eğer @rus adam olsaydı veriridi domainini çekiliş yapıcam diye like yorum kasıyo ama hiçbişey vermiyo oluyomu öyle iş
kroizen aptalı sen de ban yedikçe geliyorsun şu foruma ne yüzsüz adamsın a*k?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,328Konular
3,281,788Mesajlar
318,902Kullanıcılar
Bedirhan AbaSon Üye
Üst Alt