Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba öncelikle 'rus adlı arkadasın cekilisini kazandım 22 aralik tarihinde. Bu arkadasa instagramdan konustuk herseyi yaptik ( Bunlar diger şikayet konumda var zaten ) sonra instasi kapandi dexdoraw tarafindan sonra diger instasi olan rusbysi ne yazdım Takip istegini kabul etti fakat mesajlara cevap vermedi.

Ya tamam vermem kusura bakma dese Eyvallah derim sıkıntı yok benim içinde Böyle salak salak bekletmesi şikayet konu açma sebebim. Gereken kanitlari ssleri falan atarim Aklinizda daha sodu varsa yazabilirsiniz

Durden

existence is not real.

SOYTARI
Rating - 100%
Yazık amk 20 TL için açtığın konuya bak ta ne zaman ki konu aq

• Like
Tepkiler: rus
Rating - 0%
Olay ne olursa olsun 20 tl için yazmanıza gerek yok zamaninda1 k için banlandim ben ama bu önceki olay ise çocuk ayıp etmiş rusdan beklemiyorum

Rating - 0%
ben .com pesinde degilim ki? gelip bana Kardesim alamiyorum kusura bakma' dese ben eyvallah derim sikinti yok benim icin ?

Rating - 0%
ben ban yemesini istemiyorum zaten emegine yazik o* degilim ben.

Sadece gorup .com'u vermesini istiyorum o kadar

Rating - 0%
Adam haklı beyler arkadaşınız diye yalandan savunmayın eğer @rus adam olsaydı veriridi domainini çekiliş yapıcam diye like yorum kasıyo ama hiçbişey vermiyo oluyomu öyle iş

Rating - 0%
şimdi alt hesaptan ban yicem biliyorum. Su konuyu cozelim sonra ban yiyeyim lütfen adminler

N

Nobody

1 ay önceki mesele yeni mi aklına geldi? üstelik konuda kanıt yok bişey yok ss atarım demişsin biz senin sslerinin peşine düşecek değiliz kanıtlarla beraber konu açman gerekiyordu. ayrıca 25 dakika önce kayıt olmuşsun ne çekilişinden bahsediyorsun? banned.
Adam haklı beyler arkadaşınız diye yalandan savunmayın eğer @rus adam olsaydı veriridi domainini çekiliş yapıcam diye like yorum kasıyo ama hiçbişey vermiyo oluyomu öyle iş
kroizen aptalı sen de ban yedikçe geliyorsun şu foruma ne yüzsüz adamsın a*k?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,506Konular
3,268,820Mesajlar
315,308Kullanıcılar
iTzSharkSon Üye
Üst Alt