Siktigimin dm-si 7-8 taneden sonra gg oluyor aq hatanın çözümünü söyleyene 20 k hesap veya 100 TL sikcem ya

5 hesap değiştim hepsinde aynı hata anasını sikcem ya az basıyorum puff bunu yazıyor yeni sohbet başlatılmıyor ama eski orospu evlatlarıyla konuşabiliyoruz taslak değiştim bine...

5 hesap değiştim hepsinde aynı hata anasını sikcem ya az basıyorum puff bunu yazıyor yeni sohbet başlatılmıyor ama eski orospu evlatlarıyla konuşabiliyoruz taslak değiştim bine tane çözümü ney oğlum bunun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-05-00-51-34-044_com.aeroinsta.android.jpg
    Screenshot_2022-02-05-00-51-34-044_com.aeroinsta.android.jpg
    390.8 KB · Görüntüleme: 34
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
5 hesap değiştim hepsinde aynı hata anasını sikcem ya az basıyorum puff bunu yazıyor yeni sohbet başlatılmıyor ama eski orospu evlatlarıyla konuşabiliyoruz taslak değiştim bine tane çözümü ney oğlum bunun
.ml kısa sürede engel yiyor sana tavsiyem .com + sağlam plesk hosting çekmen ben .com ve plesk satıyorum siksen dm engeli yemez yerse gel beni sik bu kadar net diyorum ig @r6real

Knk eski engel yiyen hesapların mailiyle aynı olmasın yeni açtığın hesabın maili. Modem reset de at işe yarayabilir. Bir de aero ig'yi sil normal kullan.

133,072Konular
3,280,799Mesajlar
318,535Kullanıcılar
TurkovSon Üye
Üst Alt