sıradışı rahatsızlığım ve sorum (1 Viewer)

bunları anlatınca muhtemelen bu nasıl rahatsızlık diyeceksiniz ama önyargılı olmayın. arkadaşlar bileniniz vardır belki maladaptive daydreaming diye bir rahatsızlık var...

bunları anlatınca muhtemelen bu nasıl rahatsızlık diyeceksiniz ama önyargılı olmayın.

arkadaşlar bileniniz vardır belki maladaptive daydreaming diye bir rahatsızlık var durmadan hayal kurma rahatsızlığı kafanızda binlerce seneryo kuruyorsunuz ve aşırı dikkat dağınıklığı yapıyor ve bu rahatsızlığa sahibim

bu tabi aşırı olumsuz hayat koşulları sonucu ortaya çıkıyor ki çok etkisi var eskiden bir insanla konuşurken sosyal mühendisliği bildiğim kadar sürekli uygulardım ama artık dikkat dağınıklığı sebebi ile uygulamıyorum ve başka bir b0ku ise hayalimde istediğimi yapıyorum zaten neden yaşıyayım ki? diye sordum kendime ama şunu fark ettim hayalimde istediğim her şeyi yaptığımı ve hayattan soğudumu gördüm sonuçta bütün tatmin duygusunu yaşamıştım.

bu zamanla daha da arttı, sürekli düşünmek beynimi yoruyor ve konsantrasyon neredeyse sıfır olmuştu ki artık sıradan bi html sayfası kodlarken takılıyordum ki eskiden seri bir şekilde kodlardım.

size sorum bunu sizce nasıl yenebilirim? doktora git diyeceksiniz ailemin şeyinde olmaz.

eskiden sigara çözümdü, tamam zararlı ama kafamı boşaltıyordu ama o da zamanla diğer zararlarını gösterince bırakmak zorunda kaldım.

Gecmiyor bir yere kadar gecer ve devam eder bende yaklasik 11 12 yasimdan beri var umudu kestim diyebilirim hayatimin amina koydu ve onun yaninda degisik psikolojik sikintilarda buyuk ihtimalle vardir hic konsantre olamazsin elinde olmadan ve sende yok gibi suan okuduguma gore bunalimdasin buyuk ihtimalle beyin kendini savunmak icin mutlu olmak icin hayal kurduruyor olabilir
ben suan vazgecemiyorum cok az vazgecmek istedigim oldu ve o olmazsa olmaz artik benim icin cok az bir mesafe yururken dahi hayal kurarim hic farkinda olmadan cevremle buyuzden cok sikinti yasiyorum onumden gectin beni gormedin vs gibi ders veya pcye gectigimde elimde olmadan daliyorum ve o hayal icinden cikmam cok zor kendi kafamda uydurdugum senaryolar bildigin dizi yaziyorum :D cok utobik hayaller ve cevremdeki kisileri dahil edip hayallerime katiyorum bazen diyorum abi ben ne yapiyorum iyimiyim aptal aptal dusunme gibi kisaca sikma ve kafana takma biraz mutlu olmaya calis gecicektir cevremdeki bi arkadasim bana derdini anlatti ayni senin gibi bende bu sekilde durumu anlattim ve o donemi gectikten sonra hakli oldugumu soyledi ve bide cocuklugunda ailenden veya cevrenden siddet asagilama vs gordunmu gorduysen su an aklina halen istemsizce o anlar sık sık geliyormu ?

Son düzenleme:
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,356Konular
3,281,483Mesajlar
320,438Kullanıcılar
Üst Alt