Sitemi kurmam da bana yardımcı olurmusunuz dostlarım
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sitemi kurmam da bana yardımcı olurmusunuz dostlarım
Onu nasıl yapicam ustam anlayamadımHosting lazımsa tg ekle
Tamam dir ustamBu tür konuları yardım kategorisine açınız
Sana az bi ücretle kurabilirim.Sitemi kurmam da bana yardımcı olurmusunuz dostlarım
Ustam Hack sitesi kurucam bilgin olsunSana az bi ücretle kurabilirim.
Aga host ne bilmiyorsun hack sitesi mi kuracaksınUstam Hack sitesi kurucam bilgin olsun
AynenAga host ne bilmiyorsun hack sitesi mi kuracaksın
Evet kurarımUstam Hack sitesi kurucam bilgin olsun
KAHKAHA ATTIM ÜQLRĞWPRWKKFMRPWPFLWÜFLWŞFLWLTMSÖFLWPRKWŞDPAPRPWLDLSLXKWRŞWDÜÜOnu nasıl yapicam ustam anlayamadım
Kim ?Tam eşşek bu ya
Senin cpanel miHostingin ne olduğunu bilmeyen
Telegram yazSitemi kurmam da bana yardımcı olurmusunuz dostlarım
Merhabalar hosting + domain + script + kurulum olarak yardımcı olmak isterim belirli bir ücret karşılığında @infibytesmm telegram adresim.Sitemi kurmam da bana yardımcı olurmusunuz dostlarım
Lan gevşek senin sonuna kadar sızar görün deki kıla kadar alırım terbiyeli konuşTam eşşek bu ya
Sen Kendini bir bok mu zannediyor Sun lan sen senin dugdun gün ben bu iş dey dim gevşek adam senin gectigin yoldan ben elimi yıkıyor dum ben 14 sene Dir bu işi yapıyorum Sadece yardım istedim tek başıma bitiremem anladın mı beyinsiz gereksiz adamTam eşşek bu ya
Ustam ben bu işi yapıyorum zaten sadece yardım gerekiyorMerhabalar hosting + domain + script + kurulum olarak yardımcı olmak isterim belirli bir ücret karşılığında @infibytesmm telegram adresim.
Hosting'in ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sadece yardım istiyorum diyorsunuz emin misiniz hocam?Ustam ben bu işi yapıyorum zaten sadece yardım gerekiyor
Kardeşim sanırım anlamıyor Sunuz ben fazla Türkçe bilmiyorum Anladın mı Hosting Türkçe çevirdim baktım anladım ander stendHosting'in ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sadece yardım istiyorum diyorsunuz emin misiniz hocam?
o understand kardeşim ama sen bilirsin türkçeme laf ediyorsun sende ne ingilizce nede türkçe var her neyse kolay gelsin.Kardeşim sanırım anlamıyor Sunuz ben fazla Türkçe bilmiyorum Anladın mı Hosting Türkçe çevirdim baktım anladım ander stend
Agam ayıp ediyor Suno understand kardeşim ama sen bilirsin türkçeme laf ediyorsun sende ne ingilizce nede türkçe var her neyse kolay gelsin.