Bir sitenin scriptini çalabilecek varsa parası verilir
Telegram - @alfathealfa
Telegram - @alfathealfa
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bir sitenin scriptini çalabilecek varsa parası verilir Telegram - @alfathealfa
Forumda konu açılmıştı fakat ben denedim sql dosyasını falan çekmiyor sadece görünümBir sitenin scriptini çalabilecek varsa parası verilir
Telegram - @alfathealfa
ben yaparım tg @ELESSYABir sitenin scriptini çalabilecek varsa parası verilir
Telegram - @alfathealfa
aynen ben açmıştımForumda konu açılmıştı fakat ben denedim sql dosyasını falan çekmiyor sadece görünüm
Elessya yapar . Onunla iş yapabilirsin kendisi alanına hakim bir yazılımcıdır . Referans ve Kefilim .ben yaparım tg @ELESSYA
işte adam canını yiyim <3Elessya yapar . Onunla iş yapabilirsin kendisi alanına hakim bir yazılımcıdır . Referans ve Kefilim .
Siteyi tamamen çekebileceğini söyleyen dolandırıcılara inanmamalısın . Sitelerin sadece Front-End dediğimiz tasarım kısmı çekilir . Back-End üzerinde derlenen php kodları sunucuda derlenir. Kısacası tasarımı çalınır, fakat fonksiyonları baştan yazılmalıdır.
kanka bunun icin yazılımcı olmaya gerek yok kiElessya yapar . Onunla iş yapabilirsin kendisi alanına hakim bir yazılımcıdır . Referans ve Kefilim .
Siteyi tamamen çekebileceğini söyleyen dolandırıcılara inanmamalısın . Sitelerin sadece Front-End dediğimiz tasarım kısmı çekilir . Back-End üzerinde derlenen php kodları sunucuda derlenir. Kısacası tasarımı çalınır, fakat fonksiyonları baştan yazılmalıdır.
@Rainwex bak knk benim dedigimin aynısını demiş adamElessya yapar . Onunla iş yapabilirsin kendisi alanına hakim bir yazılımcıdır . Referans ve Kefilim .
Aynen. Dediğimiz yalan değil yani ciddiyiz tokatlanırsın dikkat et . @Rainwex@Rainwex bak knk benim dedigimin aynısını demiş adam
Yok tokat meselesi deil php dosyası var tasarımı fln yok sadece icinde önemli olan kodlar var onu çektirmek istiyor php de çekilmior tasarımı çekilir ama dedigin gibi fonksiyonları çekemezAynen. Dediğimiz yalan değil yani ciddiyiz tokatlanırsın dikkat et . @Rainwex