Önemli SİTE TASARIM OYLAMA

Arkadaşlar geçtiğimiz günde hem yenlikçilik hemde biraz ferah olması adına temamızı yenileme kararı aldık; Bildiğiniz gibi artık yoğun olarak gündemde telegram grupları yerine...

Arkadaşlar geçtiğimiz günde hem yenlikçilik hemde biraz ferah olması adına temamızı yenileme kararı aldık;

Bildiğiniz gibi artık yoğun olarak gündemde telegram grupları yerine discord tarzı temalı siteler gündem de, biz de yeni döneme ayak uydurmak adına temamızı yenileyeceğiz fakat. Öncelik sizin görüşleriniz olduğu için sormak istiyorum sizlere;

+ Discord vari iç acıcı bir temaya geçilsin.
- Temamız güzel aynı tema da kalalım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Benim istediğim böyle birşey olurdu.. Bu atasarım tüm datalar toplanıp ona göre hazırlandı. sağ üstde yeni acılan konular, alt tasarf canlı sohbet editör seçimi orta alan ve arama kısmı alt kısım kategori geliştirilebilir mi evet.. eksikler var mı var olabilir. Üyeler aktifler alt ksıımda vs olabilir sonrasında. ama ön yüz buna benzer olursa güzel olur diye düşündüm

tasarim1.png

Benim istediğim böyle birşey olurdu.. Bu atasarım tüm datalar toplanıp ona göre hazırlandı. sağ üstde yeni acılan konular, alt tasarf canlı sohbet editör seçimi orta alan ve arama kısmı alt kısım kategori geliştirilebilir mi evet.. eksikler var mı var olabilir. Üyeler aktifler alt ksıımda vs olabilir sonrasında. ama ön yüz buna benzer olursa güzel olur diye düşündüm

Ekli dosyayı görüntüle 45811
Eğer oylamamız net bir sonuç alırsa üye listesini sola çekmeyi chati daha belirgin bi yere getireceğiz çünkü önceliğimiz chat aktifliği

Ekli dosyayı görüntüle 45811
Bencede böyle daha güzel olur

133,425Konular
3,282,108Mesajlar
319,015Kullanıcılar
SobFoXSon Üye
Üst Alt