Sitede açık arayan program varmı ?

arkadaşlar imtden beni tanıyanlar var burda da tanıştık baya kişide beni bilen biliyo memonun imzasıyla hiç bir şeyden anlamayan aktif ( artık pasif ) bilgisayar kullanıcısı...

arkadaşlar imtden beni tanıyanlar var burda da tanıştık baya kişide beni bilen biliyo memonun imzasıyla

hiç bir şeyden anlamayan aktif ( artık pasif ) bilgisayar kullanıcısı

bu heyk felan hevestir zaten Türk milletinde hacı face patlatabiliyonmu felan

işte hevesle başladım ev1 hocamız sağolasın öğretti sql map grupta dork öğrettirler yapmaya çalışıyoz bir şeyler admin panele kadar giriyoz shell çakamıyoz şimdilik

neyse asıl konuya gelelim bu acuatix gibi url yapıştır tarasın türünde sitede açık arayan program varmı ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
buradan bakabilirsin
Kod:
http://resources.infosecinstitute.com/14-popular-web-application-vulnerability-scanners/#gref
ben safe3 kullanıyorum kardeşim ama pek memnun değilim
bilgisayarım dandik olduğundan acunetix sürekli donma yapıyor o yüzden kullanamıyorum
bazen gereksiz linkleri crawling etmesi mesela eticaret, blog sitelerinde her linki çekip kontrol ettiğinden hem uzun sürüyor tarama hem sonuç çıkmıyor hemde performansı etkileyip zaman kaybına sebep oluyor

Php yada asp tabanli sistemleri Vega tarayici ile tara baya seri tariyor.Wordpress siteleri Wpscan'la tara buda baya seri. Alternatif olarak burp suite var baya güncel açıklari içeriyor.

131,951Konular
3,273,160Mesajlar
316,655Kullanıcılar
mami_64577Son Üye
Üst Alt