Sitede Yeniyim Onun Uğruna 2 Site

Aranıza Yeni Katıldım Umarım İyi Anlaşırız Hadi Eyw *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

Hoş geldin. Special olmayan siteleri en az 5 tane olmadığı takdirde paylaşmak yasak. Buradan kuralları okuyabilirsin. Yine de eline sağlık, iyi forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
hacklendiği site v.s yani cok onemli konular olmadıkça neden gizleniyor ki ? Hadi program,script v.s gizlemişsiniz ve like v.s istiyorsunuz ok ama ben senin (konu açan arkadaşa degil bu sadece) hacklediğin site v.s görebilmem için neden yorum yazmak zorundayim ? Bu tip konular bence yorum yazarak değil (gereksiz forum kriletme önlemek açıdan) like ile açılmaı daha isabetli buluyorum.

Saygılar

hoşgeldin aramıza kalıcı olman dileğiyle,fakat site hackleyip paylaştığın zaman en az konunda 5+ site içermesi gerekiyor ( zone ile beraber ).Hacklediğin site’leri de hide içine alman yasaktır:)

[/QUOTE] = "Roselly, yayın: 295984, üye: 29114"]
Hoş geldin. Special olmayan siteleri en az 5 tane olmadığı takdirde paylaşmak yasak. Buradan kuralları okuyabilirsin. Yine de eline sağlık, iyi forumlar.
[/QUOTE]
Tamam Teşekkür Ederim.

132,546Konular
3,282,184Mesajlar
317,741Kullanıcılar
bbjk2005Son Üye
Üst Alt