bu aralar banada anti seo çalışması var ama linkler sağlam olduğu için pek etkilemiyor, spyhackerz,hacknews , spyhackerz gibi 3,4 sitede daha var link darbeturks dende belki hit çıkartırım anlaşırsambilmez miyim onları darbetürkde dolandırmışlardı beni 3. sırada olan sitem 20. ye düştü bende siteyi kapatmak zorunda kaldım

emin ol onlar muhattap olunacak insanlar değil ben hayatımda bu kadar paraya tapan bi insan topluluğu görmedimbu aralar banada anti seo çalışması var ama linkler sağlam olduğu için pek etkilemiyor, spyhackerz,hacknews , spyhackerz gibi 3,4 sitede daha var link darbeturks dende belki hit çıkartırım anlaşırsam![]()
sen benide sevmezsin o zaman bende paraya tapıyorumemin ol onlar muhattap olunacak insanlar değil ben hayatımda bu kadar paraya tapan bi insan topluluğu görmedim

sen benide sevmezsin o zaman bende paraya tapıyorum![]()
İlk satın alma işlemimizi @osmanylds arkadaşla yaptık hayırlı olsun osman @Mectruy escrow yapmadık vergi almazsın işnkanka skypeden ekledim ordana bakarmısın ben satın alayım![]()

Elimdeki adsenseli sitelerin gelirleri olduğu için onlarda denemedim o yüzdne bilmyiorum denemeyide düşünmüyorum orayı riske atma gibi bir düşüncem yokadsense ne diyor peki farmı elinizde ?
escrowsuz iş 3. bacaksız erkeğe benzer...İlk satın alma işlemimizi @osmanylds arkadaşla yaptık hayırlı olsun osman @Mectruy escrow yapmadık vergi almazsın işn![]()

Sorunsuz ticaret oldu parayı aldım hiti gönderdimescrowsuz iş 3. bacaksız erkeğe benzer...![]()

Ticaret yapıyoruz şurda aqForumda 1 tane normal adam yok aq.
Benim siteyede el atTicaret yapıyoruz şurda aq
boş yapma maden suyu getir :ASD:ASDİlk satın alma işlemimizi @osmanylds arkadaşla yaptık hayırlı olsun osman @Mectruy escrow yapmadık vergi almazsın işn![]()
Hangi paketi kendine uyugn görüyorsunBenim siteyede el at![]()

Oğlum bakkal sensin ben niye getiriyorum aqboş yapma maden suyu getir :ASD:ASD

En pahalı olani kardeşimHangi paketi kendine uyugn görüyorsun
Oğlum bakkal sensin ben niye getiriyorum aq![]()
hangi banka uygun sanaEn pahalı olani kardeşim![]()

Öpücükhangi banka uygun sana![]()

Önümüzdeki sene tyt zamanındaSonuçlar ne zaman açıklanıcak![]()
ICQ : 743635373@MKA7 bro ulaşabileceğim iletişim adreslerini atar mısın ?