Sivri Sinekler Leaked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu orospu çocuklarını etkisiz hale getirme tekniklerini göstereceğim size arkadaşlar

1- Sigma; Rakibini şaşırt ve onu sen ısır.

2-Evinde zehir yokmu kardeşim Zehir iç bu sayede sizi ısırdığında geberecektir.

3-Yak

4-Derin dondurucuda dondur sonra ocakta sıcak şok vererek geri uyandır bu döngüyle git çok fazla yapmayın ama canı yalama yapar ölümsüz olur.

5-Tek bacağını kopar rot ayarı bozulsun drift atsın wın wın wın.

6-Suya sok

7-İp bağla boynuna böylelikle onu gören arkadaşları feyz alıcak sizi daha çok ısıracaktır.

8-Kanınızı içmiş sineğe tokat atarak içinden çıkan kanı iade alabilirsiniz. Exchange Worth.

9-Yorulmasını engellemek için kanatlarını yerinden sökün.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Bu orospu çocuklarını etkisiz hale getirme tekniklerini göstereceğim size arkadaşlar

3-Yak

4-Derin dondurucuda dondur sonra ocakta sıcak şok vererek geri uyandır bu döngüyle git çok fazla yapmayın ama canı yalama yapar ölümsüz olur.

6-Suya sok

7-İp bağla boynuna böylelikle onu gören arkadaşları feyz alıcak sizi daha çok ısıracaktır.

8-Kanınızı içmiş sineğe tokat atarak içinden çıkan kanı iade alabilirsiniz. Exchange Worth.

10- en iyi işkence yöntemi ;

Sivrisinegi yakalayanin bir bardak yardımı ile masaya koyun

Masaya koyduğumuz bardağı masanın ucuna getirin , bardağın altı ile masanın kenarından ufak bir açıklık bırakın (bardagin altı masa sınırlarınin dışına çıkıyor) dikkat edin sivrisinek çıkmasın

Deodarant alıp o küçük aradan bardağa doğru sıkın

Masaya koyduğumuz bardağı masanın ucuna getirin , bardağın altı ile masanın kenarından ufak bir açıklık bırakın (bardagin altı masa sınırlarınin dışına çıkıyor) dikkat edin sivrisinek çıkmasın

ben sinek yakalamaya gidiyorum merak ettim bunu

daha iyi bir sistem görmedim üstad respect++++ senin öğrencin olmak istiyorum

hatta biraz ileri gidip ateş eklenebilir.

Huh Bir Saniye?
Fakat ateş içerideki oksijeni yakacaktır ve içeride yanan oksijen odanınkiyle dengeleneceği için içeri bir hava sirkülasyonu yaratacaktır içeride yanan sinek hava sirkülasyonu nedeniyle 360 derece dönmeye başlayacaktır ve en sonunda bardağın dışına çıkarak kurtulacaktır.

artık öğrencim olmanı istiyorum evlat...

3-Yak

6-Suya sok

hocam fix yeme durumu var mı

daha iyi bir sistem görmedim üstad respect++++ senin öğrencin olmak istiyorum

hatta biraz ileri gidip ateş eklenebilir.

Huh Bir Saniye?
Fakat ateş içerideki oksijeni yakacaktır ve içeride yanan oksijen odanınkiyle dengeleneceği için içeri bir hava sirkülasyonu yaratacaktır içeride yanan sinek hava sirkülasyonu nedeniyle 360 derece dönmeye başlayacaktır ve en sonunda bardağın dışına çıkarak kurtulacaktır.

artık öğrencim olmanı istiyorum evlat...
Hocam sıktıktan 2 3 saniye sonra bardağın boşluğunu tekrar masa sınırlari içine taşıyarak boşluğu kapatın

Ayrıca oksijen yanıcı bir gaz değildir yakıcı bir gazdır

O sebeple ateşin oksijeni yakma söz konusu olamaz , oksijen sayesinde ateş yanar

Oksijen olmazsa ortamda alev çıkmayacaktir zaten

Hocam sıktıktan 2 3 saniye sonra bardağın boşluğunu tekrar masa sınırlari içine taşıyarak boşluğu kapatın

Ayrıca oksijen yanıcı bir gaz değildir yakıcı bir gazdır

O sebeple ateşin oksijeni yakma söz konusu olamaz , oksijen sayesinde ateş yanar

Oksijen olmazsa ortamda alev çıkmayacaktir zaten
Doğru diyosunuz hocam bu methodu ben yanlış biliyormuşum +ref +kef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,706Konular
3,289,704Mesajlar
324,461Kullanıcılar
joker3535Son Üye
Üst Alt