skullz hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Normalde tg cok takılmam bu arkadaş kendinisi Tanrı sanıyor gailba tag arkasında saklanmiş sanki bulamicağimız anlanmına geliyor

dün sp telegram chata kavga başlatip tüm sp chati üstüme saldıgı halde bız kufur edince suc oluyor

neymiş bekorot bi boktan anlamiyor vs vs vs

utanmadan 12 yasındaki cocuklarin yapmadiğini yapiyor 1-1 sövüş cağriyor ahaha

Şimdi siber suclar diyor
cvv isterken
cvv satarken
ve paralari kendi paparasina ve

ibanına ödeme aldiklarını hesap verecek :)

not banladiği halde hala taşak konusu yapmaya calişiyor :))) birazdan olcakların farkında değil arkadaş 2-3 admin hatrı ardi artık onlarda yok

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.01.22 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.01.22 (1).jpeg
    222.7 KB · Görüntüleme: 94
  • WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.02.28 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.02.28 (1).jpeg
    204.9 KB · Görüntüleme: 93
  • WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.01.32 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.01.32 (1).jpeg
    181.9 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba Normalde tg cok takılmam bu arkadaş kendinisi Tanrı sanıyor gailba tag arkasında saklanmiş sanki bulamicağimız anlanmına geliyor

dün sp telegram chata kavga başlatip tüm sp chati üstüme saldıgı halde bız kufur edince suc oluyor

Şimdi siber suclar diyor
cvv isterken
cvv satarken

not banladiği halde hala taşak konusu yapmaya calişiyor :))) birazdan olcakların farkında değil arkadaş 2-3 admin hatrı ardi artık onlarda yok
coğu sanalcı bize yalvardiği ve bizden istediğini alamadığı ıcın karalama yaptıgı görulmekte s"kimde deilsiniz
ben sizlerden para kazanmıyorum aylığım min 50 bin ₺ dün gece sadece bu konu da sessizliğimi bozmak istedim

Bize sağ sola sorduğunda bişi yapamaz edemez demişler diyenlerde new gailba ben sonucu ne olursa olsun rahat bırakmam

ya özür dilecek yada devam edeces.

coğu sanalcı bize yalvardiği ve bizden istediğini alamadığı ıcın karalama yaptıgı görulmekte s"kimde deilsiniz
ben sizlerden para kazanmıyorum aylığım min 50 bin ₺ dün gece sadece bu konu da sessizliğimi bozmak istedim

Bize sağ sola sorduğunda bişi yapamaz edemez demişler diyenlerde new gailba ben sonucu ne olursa olsun rahat bırakmam

Helall

Skullz sandığınız kadar basit biri değil tek dieceğim budur.
evet siber e şikayet etmiş arkadaş Basit biri olmadiği icin 1-1 sövüş yapiyor
10yıldır sanaldayım İnderebilen cıkmadi Kimseyede
Durduk yere saygımızı bozmadık bize nasil geldiler ise öyle geldık

Oylede devamke Tanımadan yargılama
Bu forum soruşturma yicek ama emin olun

• gaddaramca gaddaramca "Vur şanlı silahınla, gönül mülkü düzelsin"
QĞÖSQĞÖSQŞWÖŞQWÖAŞSÖŞAKSPAJDIZYCIXYCISNFOSMDJSBDHWBEHWGEIAHDKZMCXKCMSJDHUAHSIWJDPWMDĞWÖEĞWÖEPWUSOQUEOWDNXLMCÖXÖCÖDFNJSHUDHXUZNCLDÖCİDÖFĞSÖDŞWKPQSKPADJOSXHSOFJPSMFĞDÖFĞWÖQĞAÖASUXOXJCLXMCLJSDUHWPRLWR

Bu konu ibret-i alem olsun diye duracak burada.
Bana bulaşan, sataşan, sataşmayı düşünen her insan en fazla bekorot zeka seviyesindedir.
Taşşak geçebileceğiniz birisi değilim. Gelip beni sorgulamak istiyormuş beyefendi.. Beni sorgulayacak taşşakta adam gidip beni sorguladığını ancak bi uçakta geri iade vermeyen bir ülkeye kaçarken yapar. Benim ifadeye alınmam, sanalın sallanması demek. Çocuk oyuncağı ve bekorot bunu eline alıp oynamayı çok seviyor demek ki. Bekorot, okur zaten söyleyeyim. Yaptığın tüm tokatlamalar ve benzeri tehditvari Türkiye Yasalarına aykırı tüm hareketlerin 25 Sayfalık PDF halinde masaüstümde duruyor şuan. Bana yanlış yapabilecek çapta birisi değilsin, seni sikleyip şu mesajı yazdığıma dua et, utanıyorum kendimden. Neyse, kana kan, dişe diş.

• Zehir Zehir Sonunu düşünen kahraman olamaz
  • Lost Lost Yaşayan Forum Efsanesi

Şimdi siber suclar diyor
cvv isterken
cvv satarken

evet siber e şikayet etmiş arkadaş Basit biri olmadiği icin 1-1 sövüş yapiyor
10yıldır sanaldayım İnderebilen cıkmadi Kimseyede
Durduk yere saygımızı bozmadık bize nasil geldiler ise öyle geldık

Oylede devamke Tanımadan yargılama
Bu forum soruşturma yicek ama emin olun
EWĞRPWEORĞPÜWEORĞEĞPERĞPEĞRPEĞPĞPERĞPEĞPREĞPĞPER
BEKOROT DAWA ACMAK SPYHACKERZ
BEKOROT DAWA ACMAK

• A Akyol

Beko hesabın banlandiginda ver 3000 USD açayım dedim hala silecen beni ifşa edecem anamı arayacan sıpa sır kendi çöplüğüne kolparot xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,117Konular
3,298,197Mesajlar
326,297Kullanıcılar
zenzeicgSon Üye
Üst Alt