Arkadaşlar skyc0de yi warezm bünyesine transfer ettim artık sky kardeşimiz Warezm bünyesinde warez paylaşacak. Artık I have @sky you have not çeeçeeçeeçee
lan asıodfjgasıodjfoıasdfjoı buna çok güldüm abi sen süper detaysın aıosdfjasoıdfjaoısjdfaoısfjdaoısdfj
ahahahahah aynen öyle kardeişm güzel ortam baya herkes samimimka'nın kellesi tez vurula, şaka biyanada ne güzel bir ortam burası ya, kimsede kompleks yok ego yok site açıyor üye mod yardım ediyor birbirlerine.
Gelmek istiyorsan yaz wpden konuşalımBen hariç herkesi al aq :/

@Mectruy abi kabul ederse, burda tema paylaşmaya felan devam ediyorum burda paylaştıklarımı oraya da atıveririm abiGelmek istiyorsan yaz wpden konuşalım![]()
<3SDGFDHGKHSFGKJHGSJHDFGKJDHFGKSDJGKJHG
@Mectruy abi kabul ederse, burda tema paylaşmaya felan devam ediyorum burda paylaştıklarımı oraya da atıveririm abi.
<3
Sensiz kalalım hacım index yemek istemiyorumKerem bensiz iş yapıyosun![]()

JsıskspsjdkapsnsıapbshslsbsjslsbsosbsjdoskdhskjsıshssoqnsndkksnshdısksnshsSensiz kalalım hacım index yemek istemiyorum![]()
Bir daha benimle konuşurken üslubunu bilmezsen sm yerine 3.bacağı yiyebilirsinlan sm yemiştim yarramoda en yakın arkımdan siktir alma yakında siz yalvaracaksınız
![]()