Slot Hilesi (Pragmatic Play - RNG HACKS) - %100

Hepinize Selamlar, Ben konularımı gizli olsun beğeni olsun falan diye açmam hepsi açıktır. Konu başlığına gelelim önce mantığı sonra hileyi öğrenelim. Slot oyunlarının...

Hepinize Selamlar,

Ben konularımı gizli olsun beğeni olsun falan diye açmam hepsi açıktır. Konu başlığına gelelim önce mantığı sonra hileyi öğrenelim.

Slot oyunlarının tamamı kısa kısa birden fazla video görüntüsünün bir araya gelmesiyle oluşturulan basit bir HTML tabanlı oyun türüdür.
Yani 3 saniyelik, 5 saniyelik kısa kısa videoların derlenerek bir data üzerinde toplanması ve yine bir algoritma sayesinde sırası karışık olarak karşınıza yansıtılmasıdır.
-------------------
Örneğin; Hepiniz Kurtlar Vadisi ilk 50 bölümü sırayla izlemişsinizdir.
Bunu slot olarak anlatacağım 5. bölümden bir sahne, sonra 33. bölümden bir sahne, sonra 3. bölümden bir sahne ama totalde 50. bölüm son.
--------------------
Slot oyunlarında ortalama 5000 kısa kesit vardır. Her biri oyuna göre değişir (3 saniye ile 5 saniye arasında)
Bu sağlayıcı ve oyun türüne görede değişen bir aralık. Buraya kadar herkesin anlayacağı dille anlattım ama bundan sonrası karmaşık gelebilir.
--------------------
0 / 1 Temelli bir yapay zeka modülü ile algoritma matematiğine girilirse burada bir son mevcut. Örnekte ne demiştik 50. bölüm son yani video kesitlerinin bir sonu var.
Bu tam olarak (1) demektir.
--------------------
Bir de başlangıcı var ama başlangıç her ne kadar (0) gibi görünse bile, oyuna girmeden ilk spin atılmadan başlangıç olmaz.
İlk spin atılacak ki bir veri alınsın ilk başlangıç yani (0) bulunsun.
--------------------
Spin atıldı ve başlangıç ekranı geldi. Ekranınızda semboller artık var bu semboller başlangıç olarak alınacak (0) verisi alındı.
Toplam 5001 spin atılacak ve her spin ekranı kayıt edilecek.
(Büyük bir maddi zarar olabilir)
--------------------
Spin ekranları kayıt edildi ve yapay zeka 0/1 temelli modül kullanılarak kayıt edilen kısa video yani spin kesitleri önce data yapıldı.
Toplanan bu data daha sonra da yapay zekaya analiz ettirildi.
--------------------
Başlangıç ve Son belirli olan her durumda ''benzersiz'' algoritma olması imkansızdır, bunu yazılımcıların hepsi çok iyi bilir.
Yani random olsa dahi son ve başlangıç varsa o aslında random değildir belirli bir algoritma üzerinde gider.
Benzersiz algoritma üzerinde ilerlemez.

Uyarı! Bunlar teknik veriler, bu yüzden deriz ki hiçbir yazılım kırılamaz değildir. Son ve başı olan her yazılım içinde kendini kırar. Tersine mühendislik kavramlarıdır.

Sonuç: Rus bir yazılım grubu bu yazdıklarımı C++ kullanarak hayata geçirmiş. Adına ise RNG HACKS olarak bir başlık girilmiş.

-------------------
Detaylar; Hile içerisinde her oyunu barındırmıyor, çünkü her oyunu barındırması için, o oyunların tamamında spin atılması ve kayıt yapılması,
yapılan kayıtların da dataya dönüştürülmesi gerekir, bu da oldukça masraflı bir durum.
Her spin ücretli olduğu için ve oyun başına minimum 5000 spin gerektiği için ve ayrıca 10.000 'den fazla oyun olduğunu da hesaba katarsanız maaliyetini anlarsınız.

Bu yüzden sadece 2 oyun baz alınmış yani sadece iki oyunda çalışıyor hangileri;
- Sweet Bonanza (Şeker) ve Gates Of Olympus (Dede)

Problem; Hile her cuma güncelleniyor çünkü her cuma PragmaticPlay data güncellemesi yaparak RTP sıfırlıyor.
Bunun anlamı şu; Her cumartesi tekrardan hileyi yapanlar spin atarak kayıt ve data almak zorunda.
-------------------

Hile çalışması; Windows 10/11 Bilgisayar üzerinde çalışıyor ve hwid şifreleme mantığı kullanılıyor.
Kısacası 1 bilgisayar için lisans alabilirsiniz.

Günlük kullanım olarak satılıyor fiyatı duyduğunuzda şok olacaksınız: $2000
- (Çok Pahalı Biliyorum)

BU KONUNUN BURADA PAYLAŞILMA NEDENİ ŞU;
C++ BİLEN ARKADAŞLAR TÜM TEKNİK BİLGİLERİ VERDİM, BUNU YAPAMAZ MI?

hacking.jpg

dogru oldugun noktalar var evet tamamen rasgelelik bilgisayarda mümkün degil ama en basit randomite bile 50k fazla olasılık içerir bu ürüne para vermeyin lakin çalışmayacaktır

dogru oldugun noktalar var evet tamamen rasgelelik bilgisayarda mümkün degil ama en basit randomite bile 50k fazla olasılık içerir bu ürüne para vermeyin lakin çalışmayacaktır
Tam olarak rastgelelik olmadığını söyledim zaten sizinle aynı fikirdeyim bu konuda çünkü bu mümkün değil. Olasılık konusunda ise olasılık limitini tam olarak bilmemek sorun. Yani hileyi satanlar 5000 diyor ama bu 50000 de olabilir sorun 50000 içindeki olasılığı bulmak aslında teorik açıdan rakam bilinirse mümkün kılıyor.

Yani herkesin anlayacağı şekilde;
1 den 10 a kadar bir sayı sırası içinde aklımdan geçen sayıyı 4 defa tahmin ederseniz bulma olasılığınız % kaç?
10 defa tahmin ederseniz bulma olasılığınız kaç?

Fakat siz her tahmin etmeden ben sayıyı değiştirirsem bulma olasılığınız her seferinde aynı yüzde ile kalacak ki bu zaten imkansız.

Ama slot oyunları böyle çalışmıyor yani her seferinde değiştirmiyor. Belirli bir data üzerinde değişiklik yapıyor.

(Olasılık Matematiği)
Not: Kesinlikle söylediklerinize itiraz etmiyorum zaten sizinle aynı fikirdeyim fakat asıl merak ettiğim şey oyun datası...

Sizle benim aynı fikirde olduğumuzu zaten bizzat yapay zekaya bu konuyu atarak sordum cevap;
Screenshot_1.jpg

Mümkün değil kardeşim. Başka bir açıklamaya gerek yok veri çözme konusunda olmayan bir teknoloji olan Quantum bilgisayarın varsa bir ihtimali var. Qubit akışındaki sorunlar bile çözülmemişken bahsettiğin konu bilim kurgudan ileri gitmez.

131,837Konular
3,271,879Mesajlar
316,349Kullanıcılar
kiftSon Üye
Üst Alt