SLOW Adlı Hacker Dolandırıcır

Rating - 0%
Bu picler süzme orospu evladı üç kuruş için analarina bacilarina küfür ettirmekten zevk alıyorlar dolandırıcı ipneler forum iyice dolandırıcılrla doldu

Rating - 0%
tamamdır ozaman ben onun annesinin foptosuna kadar Burda yayıyorum iyi günler dilerim sizde haklşısınız Kürtleri sevmem Dahada sevmemeye başladım slow sayesinde kendiside Urfalı ne beklenir Yalnış anlama sana kürt demiyorum kendisi kürt Kanıtlarıda mevcuttur neyse Ozaman Yayıyorum
Defalarca escrow kullanın diyoruz sonrasında böyle durumlar olmasın diye. Burda yayarsan eğer banlanırsın ayrıca söylemlerine dikkat et kimsenini dnine de diline de ırkına da laf yapamazsın terbiyeni takın

Rating - 0%
bune yav mernis indiren hacker sanmaya başlamış kendini aga reelden gidipde karşısına çıkamadığın sürece hiç bi b*k olmaz paylaştığınla kalır sadece

Rating - 100%
ırkçıdeğilim sadece türkçüyüm :)

küğrtleri severim ama Bu slow Türklere söven kürtlerden yani sevilmeyen kürtlerden
Sen olayı yanlış anlamışsın Türkçülük Kürtleri aşağılamayı içermeyen aksine Türkiye milliyetçiliğini içine alan bir ideolojidir bi Kürtte Türkiye Milliyetçisi olabilir çünkü hiç birimiz safkan Türk değiliz benim annemde Yunan göçmeni lakin ben Türküm çünkü bu ülkenin kültürüyle büyüdüm Türkçülüğü düzgünce araştır.

131,535Konular
3,269,047Mesajlar
315,360Kullanıcılar
zikovxdSon Üye
Üst Alt