-
Abdou
witches don't cry
Konu ne zaman silinecek dkwodkdmskskaksAllahını seveeeen varsaaa şöyle bi alkış yapsıııın adsmfönnömvnmöbnmövcbnmöcvnmöcvnmçönmçöcvnmçöbvcnmöçbnmçöcv
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Konu ne zaman silinecek dkwodkdmskskaksAllahını seveeeen varsaaa şöyle bi alkış yapsıııın adsmfönnömvnmöbnmövcbnmöcvnmöcvnmçönmçöcvnmçöbvcnmöçbnmçöcv
Geriyorsun beni öylr deme🥴@Jackson tut elimden oynaaaaaaa
7 dak ile kacirdik tühhttps://voca.ro/19Rczoz6UDkM ses attim size 5dk suresi var silcem ok bb
Ben atarım şşhg dkosksndpalsss7 dak ile kacirdik tüh
Yaaa KWPWPSLDMWLDMSPLDLWDLUniversal Music Group CEO'su, Eminem, Ariana Grande, Nicki Minaj ile beraber dinledik az önce.. Gerçekten enfes bir parça. Bu kadar kusursuz bir ses tonu, bu kadar ulaşılmaz bir söz yazış stiline eminem şoke oldu. Gerçekten... hayretler içinde, hayranlıkla dinledik parçayı. Bunun devamının gelmesi durumunda Universal'ın CEO'su, tüm şirketin gelirini şarkıya bağışlayacağını söyledi, olm ben 4 biradan fazla icmiyim ya, neyse 36 no ayak kızlar dm
ehehehehbae sjkcnmxlksaz
Açmaaaa gece gece yapma bunu kendine smwpslxmmslsdödNASIL AÇILIYO AMK ÖGTERİN ŞUNU LAŞLÇŞİLSPİLÖ
KURRAN BİLMİYORUM KNKA AHHAHHHAAçmaaaa gece gece yapma bunu kendine smwpslxmmslsdöd
Üstüne bas linkin ses kaydı var oynat de smslsksmlsdKURRAN BİLMİYORUM KNKA AHHAHHHA
link yok mkÜstüne bas linkin ses kaydı var oynat de smslsksmlsd
Hain yaaa hemen gelmiş dksldmmdms arya ile de kaybettim onu görmemişsin tüh nası kaçtı gözünden
haniHain yaaa hemen gelmiş dksldmmdms arya ile de kaybettim onu görmemişsin tüh nası kaçtı gözünden