hadi bakalım umarım olur bu arada sm ne ?Arkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Arkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
haklısın güzelde early den bahsettiğin early verified developer rozetimi? çünkü o artık verilmiyor uzun zaman önce iptal ettiler sadece kendi botunu doğrulayabilenler alabildiArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
lookArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
Arkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
umaram olurArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
eyvArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
upArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
bklmArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
lookArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
sArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
tyArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
sdafasdfArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
bakalımArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
baklmArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
bakalımArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
güzelArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
deneyeqArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
eyvallahArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
.Arkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz
merakArkadaslar bildiginiz uzere discord da bir cok kiside early rozeti var ve ben de bunu nasil aldiklarini burda paylasmak istiyorum sm ile yapiliyor begeni ve yorum atarak methodu gorebilirsiniz