Smm Panel için API Aranıyor !!!!

Herkese Merhaba, Konu başlığında belirttiğim gibi API dataları aranıyor en kaliteli ve fiyat olarak en makul olan dataları satan arkadaşlarımız varsa lütfen iletişime...

Herkese Merhaba,

Konu başlığında belirttiğim gibi API dataları aranıyor en kaliteli ve fiyat olarak en makul olan dataları satan arkadaşlarımız varsa lütfen iletişime geçsin..

İyi Çalışmalar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@mrx.onlin3 Biliyorum tabiki fakat istediğim şu piyasadaki tüm SMM PANELLER birbirinden cekerek ve üstüne fiyat (KAR) ekleyerek yapılıyor ben ise bunun kaynağı ne ise SATIN ALMAK istiyorum çünkü birbirine zincirleme olan bir sistemde herkesin kazanması şart ama ortaya inanılmaz fazla rakamlar çıkıyor, örnek 1K takipci 15 TL halbuki bu 1TL veya 2TL ye denk geliyor ana API' yi bulursam bu sebeble kaynağı arıyorum teşekkür ederim..

@mrx.onlin3 Biliyorum tabiki fakat istediğim şu piyasadaki tüm SMM PANELLER birbirinden cekerek ve üstüne fiyat (KAR) ekleyerek yapılıyor ben ise bunun kaynağı ne ise SATIN ALMAK istiyorum çünkü birbirine zincirleme olan bir sistemde herkesin kazanması şart ama ortaya inanılmaz fazla rakamlar çıkıyor, örnek 1K takipci 15 TL halbuki bu 1TL veya 2TL ye denk geliyor ana API' yi bulursam bu sebeble kaynağı arıyorum teşekkür ederim..
kaynağı bulamazsın knk ğşiğpşlşiüğpşl çünkü dediğin hibi zincirleme ve türkiyede bir sürü panel var

@mrx.onlin3 Tamam haklısın tabikide bulmak çok ama çok zor bari EN UCUZUNU bulsak fiyatlar inanılaz fazla 10 TL ye full işini görebilecekken 50 hatta 100 TL ye kadar çıkıyor en uygunu nerede nasıl halen bulmuş değilim....

131,930Konular
3,272,760Mesajlar
316,584Kullanıcılar
EjeYvu5LnSon Üye
Üst Alt