Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR SMM PANELİM VAR VE ELİMDEKİ USERLERİ PANELE BAĞLAMAK İSTİYORUM GELEN SİPARİŞLERE OTOMATİK OLARAK ATSIN DİYE ANCAK ÖYLE BİR YÖNTEM BULAMADIM BİLEN VARMI NASIL YAPARIM...
ARKADAŞLAR SMM PANELİM VAR VE ELİMDEKİ USERLERİ PANELE BAĞLAMAK İSTİYORUM GELEN SİPARİŞLERE OTOMATİK OLARAK ATSIN DİYE ANCAK ÖYLE BİR YÖNTEM BULAMADIM BİLEN VARMI NASIL YAPARIM USERLERİ
ARKADAŞLAR SMM PANELİM VAR VE ELİMDEKİ USERLERİ PANELE BAĞLAMAK İSTİYORUM GELEN SİPARİŞLERE OTOMATİK OLARAK ATSIN DİYE ANCAK ÖYLE BİR YÖNTEM BULAMADIM BİLEN VARMI NASIL YAPARIM USERLERİ
kanka smm panele user koyamazsın ben çok denedim olmuyor ancak user panel ile yapabilirsin bunu eğer kodlaman iyiyse kendi yazılımını oluşturabilirsin kodlamam yok diyorsan birisine yaptır uygun fiyata yaparlar sana bi panel smm panelle ancak api çekersin tek yapman gereken müşteri bulmak olur
kanka smm panele user koyamazsın ben çok denedim olmuyor ancak user panel ile yapabilirsin bunu eğer kodlaman iyiyse kendi yazılımını oluşturabilirsin kodlamam yok diyorsan birisine yaptır uygun fiyata yaparlar sana bi panel smm panelle ancak api çekersin tek yapman gereken müşteri bulmak olur
Smm panel application programing interface ile çalışır yani bir yazılımın bir yazılımda çalışmasını sağlayan alt yapı birimi sen havuz sistemli takipçi sitesinden api çekersin asıl user proxy flaan isteyen smm panel değil direk takipçi panelidir
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.