-
Emilyano Zapota
Since 2011 Yanıma Aldım Kendimi 🇹🇷
Merhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim...
6uMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
Merhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
teşekkürlerMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
Çalışıyor sen yapamamışsınçalışmıyor denendi (kendi telefonuma yaptım)
BsggdgMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
Numaranı yaz bana yapamıyorsa bari boş yorum yapmaçalışmyor denedim kendi numarama 1 sms bile atmadı xd
sakin hocam 10dk sonra gönerdi evet ama verdiğin gibi değil 391 mesaj gitti dio gelen mesaj 11Numaranı yaz bana yapamıyorsa bari boş yorum yapma
lookMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
Sürekli kullanılan bir server Tabi şaşabilir 10 dk diye belirttim zaten yorum yaparken dikkat et diğer arkadaşlarına şaşırtma sürekli loglarsan numarayı atarsakin hocam 10dk sonra gönerdi evet ama verdiğin gibi değil 391 mesaj gitti dio gelen mesaj 11
BklmMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
bakalımMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
Merhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
teşekkürerMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]
Teşekkürler kankaMerhaba Dostlarım Bugün Sizlere Bir Tooldan Bahsedicem Aslında Bir Bot'dan Bu Botu Kullanarak Hedef Numaraya Binlerce Mesaj Atarak Numarayı Dondurabilirsiniz Anlatıma Geçelim
[Gizli içerik]