Herkese Merhaba, Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorunuz var ise ; Telegram: @uxa29 . İster şaka amaçlı istersenizde lolde size "aDaMsAn aRa laN"...
bilgim yok ama x işletim sistemine yazılanlar genelde bütün x dağıtımlarında çalışıyor.termux için uyumludur umarım.
SaHerkese Merhaba,
Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorunuz var ise ; Telegram: @uxa29 .
İster şaka amaçlı istersenizde lolde size "aDaMsAn aRa laN" diyen süper zekaları "yeteeeer" dedirtecek bir toolkit göstereceğim.[Gizli içerik]
Ekli dosyayı görüntüle 3505
Teşekkürlereline sağlık
Rica Ederim
ilk başta apt-get update yapman gerekiyor bunu yaptın mı ?bide kalide pip3 kuramıyorum " E: 'python3-pip' paketi için kurulum adayı yok " hatası veriyor çözümü bilen varmı
evet yaptımilk başta apt-get update yapman gerekiyor bunu yaptın mı ?
Termuxdada uyumlu + çok seriymiş bu tools tşkkbilgim yok ama x işletim sistemine yazılanlar genelde bütün x dağıtımlarında çalışıyor.
source list güncelleyince çözüldü++evet yaptım
sudo apt-get dist-upgrade yapıp deneyebilir misin birde.evet yaptım
Rica Ederim. işini gördüyse güzelTermuxdada uyumlu + çok seriymiş bu tools tşkk
bklmHerkese Merhaba,
Öncelikle iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve herhangi bir sorunuz var ise ; Telegram: @uxa29 .
İster şaka amaçlı istersenizde lolde size "aDaMsAn aRa laN" diyen süper zekaları "yeteeeer" dedirtecek bir toolkit göstereceğim.[Gizli içerik]
githubdan çekemedim bi türlüdenendi süper çalışıyor tmmdir:
github/com yazıyor . ile düzeltgithubdan çekemedim bi türlü
Teşekkürlereline emeğine sağlık çok iyi konu
.com yerine /com yapmışım dalgınlıkgithubdan çekemedim bi türlü
Herkese Merhaba,
açıldı teşekürler.com yerine /com yapmışım dalgınlıkdüzeltirsen çalışacaktır
rica ederimaçıldı teşekürler
Rica ederimteşekkürler