@socispy şikayet

Merhaba @socispy dolandırıcıdır 30 TL için ismini kirletiyor gereği yapılmasını bekliyorum. https://imgyukle.com/i/EzjZYq https://imgyukle.com/i/EzjbzY...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba @socispy dolandırıcıdır 30 TL için ismini kirletiyor gereği yapılmasını bekliyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba @socispy dolandırıcıdır 30 TL için ismini kirletiyor gereği yapılmasını bekliyorum.
30tl için kirletcsgini sanmam 700tl alisverisim oldu

Adminlikten alakasız soci hakkında söyleyeceğim bir şey varsa o da aramızda 4-5 tane sorunsuz ticaret geçtiği ve bu 4-5 ticaret aramızda geçen tüm ticaret sayısıdır.

Müsade ederseniz açıklamamı yapayım arkadaşlar,
öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim şimdiye kadar kimsenin parasında gözüm olmadı, olmazda.

Bu arkadaştan Kas 27, 2021 tarihinde azure method almak için 100 tl ödeme yapmıştım.
daha sonra bu haysiyetsiz o*rospu çocuğu methodu vermemiştti vs vs
olay gerçekleştiğinde evde olmadığım için farklı bir hesapla şikayet konusu açmıştım ve banlanmıştı.
Şimdi ne oldu da tekrar foruma gelip rahatça ticaret yapar oldu?
Herhangi bir şikayet olmadığı için gözünüzden kaçmış olabilir anlarım.
ama elime düşmüşken bir tekme de ben vurayım dedim. gönül isterdi bunun 100 katı zarara uğratayım ama nasip değilmiş. :)

Kas 27, 2021 İlgili Şikayet konusu

Müsade ederseniz açıklamamı yapayım arkadaşlar,
öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim şimdiye kadar kimsenin parasında gözüm olmadı, olmazda.

Bu arkadaştan Kas 27, 2021 tarihinde azure method almak için 100 tl ödeme yapmıştım.
daha sonra bu haysiyetsiz o*rospu çocuğu methodu vermemiştti vs vs
olay gerçekleştiğinde evde olmadığım için farklı bir hesapla şikayet konusu açmıştım ve banlanmıştı.
Şimdi ne oldu da tekrar foruma gelip rahatça ticaret yapar oldu?
Herhangi bir şikayet olmadığı için gözünüzden kaçmış olabilir anlarım.
ama elime düşmüşken bir tekme de ben vurayım dedim. gönül isterdi bunun 100 katı zarara uğratayım ama nasip değilmiş. :)

Kas 27, 2021 İlgili Şikayet konusu
Dolandırıcılığa karşı dolandırıcılıkla cevap verilmez. Konuyu @Al Simmons a devrediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,994Konular
3,284,518Mesajlar
318,279Kullanıcılar
Üst Alt