Sol kaburga agrisi

Sevgili spyhackerz Üyeleri ve sevgili yöneticilerim. Basta covidden rahmet eden abimin degerli arkadasi @Mectruy bu aralar cok ciddi olumune ickiye basladim. Sanirim Allah...

Sevgili spyhackerz Üyeleri ve sevgili yöneticilerim. Basta covidden rahmet eden abimin degerli arkadasi @Mectruy bu aralar cok ciddi olumune ickiye basladim. Sanirim Allah belamizi verdi. Antalya Kaş ta denize sifir bir kayalikta oturuyordum. Ickimi yudumluyordum. 7 tane kirmizi Extra tukettim. 8.ye geldigimde dengemi kaybettim. Kayaliklardan dustum. Ambulansi aradim. Cok sukur kirik yok. Titreme ve usume basmisti bana. Sol kaburga ezilmesi var. Bugun 3.gunum. cok agriyor kaburga kismi. Yarim adam oldum sanirim. Hakkinizi helal edin demek istedim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Icki kotuluklerin anasidir derler. Dogru bize tekme atti bizi cukura atti. Kaburgam kirik agriyor. Gulsem.kaburga agriyor oksursem kaburgam agriyor

Kaburga agrisina ne iyi gider dostlar. Sicak tutmami. Nedir. Olsem spyhackerz mezarligina defin edileyim lutfen. Sizlerde aglarsiniz mezarimin basinda..biliyorum. seviliyorsunuz dostlar ..

Eskiden kaburga dolmasi cok yerdim simdi kaburgam cok agriyor. Ne iyi gider. Kaburga dolmasimi. Gulen biriyim.gulsem kaburgam agriyor. Guldurmeyin beni lutfen agrilarim cok

132,716Konular
3,283,093Mesajlar
317,942Kullanıcılar
blmuhammedSon Üye
Üst Alt