Sonum ne olacak?

Rating - 0%
Merhabalar,
Ortalama 1.5 yıldır tr piyasasına site satıyorum ortalama telifi 2500 TL güncel şikayet sitesi 3000 TL den satıyorum çokta kazandım aktif daima 20 müşterim oldum bu sayı iş başlarında 50 ye kadar çıktı tonlarca insan dolandırıldı benim sitelerim de sizce günahlarım affedilir mi?

Rating - 0%
Merhabalar,
Ortalama 1.5 yıldır tr piyasasına site satıyorum ortalama telifi 2500 TL güncel şikayet sitesi 3000 TL den satıyorum çokta kazandım aktif daima 20 müşterim oldum bu sayı iş başlarında 50 ye kadar çıktı tonlarca insan dolandırıldı benim sitelerim de sizce günahlarım affedilir mi?
affedilmez.

Rating - 100%
Merhabalar,
hiçbirimiz melek değiliz.

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
DĞQWÜLDÜĞQWLĞÜDWLQĞÜDLWQÜĞDLĞÜQWLDÜĞQWLDĞÜWQLÜDĞLQWĞÜDLQWĞÜLDĞÜQWLDĞÜWQLDĞÜQWLDĞÜQWDĞÜQWLDĞÜLQWÜDĞWLQĞÜDLWQÜĞDLQWĞÜDLÜWĞQLDĞÜQWLDĞÜWQLDÜĞQWLDĞÜWQLDĞÜQWLDÜĞQWLDÜĞQWLDĞÜQWLÜDQWÜĞDLWĞÜQLDÜĞWQLDĞÜWQLDĞÜQWLDÜĞWQLDĞÜWQLDĞÜQWLDÜĞQWLDÜĞWQLDĞÜQWLDĞÜWLQĞD

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
Legal bir iş bul düzenli olarak fakirlere yardım et namazlarını geçenler için her vakit kaza kıl borçlarını ödemek için her günde bolca dua et belki affeder ALLAH

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
Şakasız yazdım bu arada bunları yapmaya benim gücüm yetse yaparım gördüğüm kadarıyla bu yola girmişsin bozmamanı öneririm

Josef

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan.
Rating - 100%
Kanka para kazanamıyosun sanırım bu aralar pişman olmayamı başladın amk

Shilon 

Kahramanların hikayeleri mutlu sonla bitmez .
Rating - 100%
daha kötü bir iş yapıyordum ben aynen bende gece bunları düşünüyordum sonra deli ettim kendimi bosver takma kafana zaten cehennemliktik sadece bizim yanacagımız yerin ateşi daha sıcak olacak aq

Rating - 0%
Merhabalar,
Öncelikle selamün aleyküm mümin kardeşim,sen suça yardımdan yarı günah kazanırsın önemli olan hatanın farkına varmak sende farkına varmışsın affedilmeyecek günah yoktur Allahu Teala seni doğru yoldan ayırmasın mümin kardeşim.

Rating - 0%
Dostum allah diye bir şey olmadığı için günah diye bir şeyde yok(öyle düşünüyorum) kendini boşa kandırma, devam

Rating - 0%
Ama arkadaşlar sizce bizim bu işlere yönelmemiz kimin suçu bizim mi yoksa geçim sıkıntısı yaratan devlet mi amk dolandırıcı bile geçinemiyor ülkede halk nasıl geçinsin

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
Ama arkadaşlar sizce bizim bu işlere yönelmemiz kimin suçu bizim mi yoksa geçim sıkıntısı yaratan devlet mi amk dolandırıcı bile geçinemiyor ülkede halk nasıl geçinsin
seni bu yollara itenlerde sorun düşünüyorum . belki küçük yaşta aile içerisinde ciddi bir şekilde maddi sorun yaşadın genel olarak tr de böyle bir sorun var ve işssizlik çaresizlik sebebiyle insanlar çalıp çırpmaya meğilli oluyorlar . ülkede ki zenginler çoğu eminimki çalıp çırpıyordur kimisi vergide kimisi sermaya toplamak için illegal işe girişen olabiliyor.

Rating - 100%
Merhabalar,
Bu dünyaya 1 kere geliyon ne bok yiyosan ye aq skdkkd

Rating - 0%
seni bu yollara itenlerde sorun düşünüyorum . belki küçük yaşta aile içerisinde ciddi bir şekilde maddi sorun yaşadın genel olarak tr de böyle bir sorun var ve işssizlik çaresizlik sebebiyle insanlar çalıp çırpmaya meğilli oluyorlar . ülkede ki zenginler çoğu eminimki çalıp çırpıyordur kimisi vergide kimisi sermaya toplamak için illegal işe girişen olabiliyor.
Paramız da vardı babam sigara kaçakçısıydı

Rating - 100%
Bu işlere giriyorsan din sevap günah tanımayacaksın ha diyorsun inançlıyım o zaman o kadar kul hakkıyla seni affeder mi sence. Bokları yiyeyim yiyeyim sonra tövbeyle kendimi affetiririm diye bir mantık olamaz, affeder diyen olursa da aklınızı mantığınızı çalıştırın. Ha affediyorsa da o dinde sıkıntı vardır ayrı konu girmeye gerek yok. Bu günahın tam versiyonu ya da yarım versiyonu olmaz, bu 'tatlı yalan' mı ki yarım günah olsun.

131,627Konular
3,269,860Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt